LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Brandon Jenners nya erkännande om relationen med Caitlyn Jenner

04 okt, 2019 
Brandon och Caitlyn Jenner
Brandon Jenner var med när hans pappa blev en kvinna.
Nu berättar han om relationen till Caitlyn Jenner.
– Min pappa har gått igenom en slags tortyr hela livet, säger Brandon i Skavlan.
Annons
Brandon Jenner om relationen med pappa Caitlyn JennerBrand logo
Brandon Jenner om relationen med pappa Caitlyn Jenner

Realityserien Keeping up with the Kardashians har gjort familjen Kardashian/Jenner till en av vår tids mest kända genom de 16 framgångsrika säsongerna som gett tittarna en inblick i familjens liv.

Musikern Brandon Jenner, 37, är son till Caitlyn Jenner, 69. Brandon Jenner syns inte i offentlighetens ljus i närheten av så mycket som sina kända syskon och halvsyskon – som Kourtney, 39, Kim, 38, och Khloé, 34, samt Brody, 35, Kylie, 21, och Kendall, 23. Istället fokuserar han på sin musikkarriär – men under fredagen valde han att ställa upp i talkshowen Skavlan.

I tv-programmet berättar han om relationen till sin pappa Caitlyn Jenner och reaktionen på hennes könskorrigering. 2015 berättade Caitlyn Jenner om att han vill vara en kvinna och genomförde en av världens mest uppmärksammade könskorrigeringar. Brandon Jenner är stolt över sin pappa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kommer ihåg den här dagen då jag såg min pappa gå från en roll, den personen jag visste honom som, till att kunna se henne som sig själv för första gången framför mina ögon, säger han i Skavlan.

Annons

Brandon Jenner om pappa Caitlyns tuffa kamp

I programmet berättar Brandon Jenner att han har sett sin pappa kämpa mycket under sin uppväxt. Han säger att de har en väldigt nära relation till varandra.

– Ja, vi var väldigt nära, vi är nära. Jag känner verkligen med henne, att gå så långt i livet utan att vara den man vill. Att istället behöva vara den mest manliga mannen i världen och världens bästa atlet. Jag tror han fick övertyga världen så mycket att han även fick övertyga sig själv.

Brandon Jenner fortsätter med att förklara hur rädd han märkt att Caitlyn varit för att berätta om det hela.

– Så min pappa har gått igenom en slags tortyr hela livet. Jag har sett henne gråta mycket och kämpa för att hon letade ord att förklara. Hon var rädd, säger han i Skavlan.

Skavlan visas på SVT fredagar 22.00.

FOTO: Jessica Gow/TT, AFP

Annons