Artikeln innehåller reklamlänkar

Brandon Jenners nya erkännande om relationen med Caitlyn Jenner

Brandon och Caitlyn Jenner

Brandon Jenner var med när hans pappa blev en kvinna.
Nu berättar han om relationen till Caitlyn Jenner.
– Min pappa har gått igenom en slags tortyr hela livet, säger Brandon i Skavlan.

Realityserien Keeping up with the Kardashians har gjort familjen Kardashian/Jenner till en av vår tids mest kända genom de 16 framgångsrika säsongerna som gett tittarna en inblick i familjens liv.

Musikern Brandon Jenner, 37, är son till Caitlyn Jenner, 69. Brandon Jenner syns inte i offentlighetens ljus i närheten av så mycket som sina kända syskon och halvsyskon – som Kourtney, 39, Kim, 38, och Khloé, 34, samt Brody, 35, Kylie, 21, och Kendall Jenner, 23. Istället fokuserar han på sin musikkarriär – men under fredagen valde han att ställa upp i talkshowen Skavlan.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I tv-programmet berättar han om relationen till sin pappa Caitlyn Jenner och reaktionen på hennes könskorrigering. 2015 berättade Caitlyn Jenner om att han vill vara en kvinna och genomförde en av världens mest uppmärksammade könskorrigeringar. Brandon Jenner är stolt över sin pappa.

– Jag kommer ihåg den här dagen då jag såg min pappa gå från en roll, den personen jag visste honom som, till att kunna se henne som sig själv för första gången framför mina ögon, säger han i Skavlan.

Brandon Jenner om pappa Caitlyns tuffa kamp

I programmet berättar Brandon Jenner att han har sett sin pappa kämpa mycket under sin uppväxt. Han säger att de har en väldigt nära relation till varandra.

– Ja, vi var väldigt nära, vi är nära. Jag känner verkligen med henne, att gå så långt i livet utan att vara den man vill. Att istället behöva vara den mest manliga mannen i världen och världens bästa atlet. Jag tror han fick övertyga världen så mycket att han även fick övertyga sig själv.

Brandon Jenner fortsätter med att förklara hur rädd han märkt att Caitlyn varit för att berätta om det hela.

– Så min pappa har gått igenom en slags tortyr hela livet. Jag har sett henne gråta mycket och kämpa för att hon letade ord att förklara. Hon var rädd, säger han i Skavlan.

Skavlan visas på SVT fredagar 22.00.

FOTO: Jessica Gow/TT, AFP

SENASTE NYTT!