TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bradley Coopers förvandling får fansen att tappa hakan

03 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Bradley Coopers utseendeförändring får fansen att häpna: "Ser inte ut som honom"
Det har gått en tid sedan nyheten kom om att Bradley Cooper och Irina Shayk valt att gå skilda vägar. Nyligen sågs den nyblivna singelpappan tillsammans med sin tvååriga dotter Lea på Disneyland – och följarna häpnar efter bilderna som fångat Bradleys nya look.
Annons

Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley CooperBrand logo
Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley Cooper

I juni kom de första uppgifterna om att skådespelaren Bradley Cooper, 44, och modellen Irina Shayk, 33, gått skilda vägar. De två har varit ett par i fyra år och har dottern Lea, 2, tillsammans.

Under våren har deras förhållande dock ifrågasatts kraftigt, detta efter att Bradley Cooper kopplats samman med sin motspelerska i filmen A star is born, Stefani ”Lady Gaga” Germanotta, 33. Deras kemi på vita duken har ingen gått miste om, och spekulationerna tog ytterligare fart när Lady Gaga bröt förlovningen med fästmannen Christian Carino i februari.

Sedan nyheten om uppbrottet kom har flera sajter, däribland TMZ, uppgett att Bradley och Irina nått en överenskommelse om vårdnaden för tvååriga Lea.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Amerikanska vårdnadstvister brukar vara ett krig som pågår i flera år, men ex-paret ska redan i juli ha kommit överens. Något som chockade amerikansk press. Paret har accepterat att Leas boende ska vara New York, där båda har boenden. De kommer ha delad vårdnad och komma överens om schemat löpande.

Annons

Bradley Coopers förklädnad

För en tid sedan rapporterade TMZ om att Bradley Cooper verkar trivas med livet som singelpappa, då han såg väldigt lycklig ut tillsammans med dottern när de nyligen besökte Disneyland i Kalifornien. Både far och dotter såg nöjda ut när de gick runt från karusell till karusell i den stora nöjesparken. Enligt uppgifter var Irina inte där, istället hade Bradley med sig ett gäng av andra vuxna, däribland vad som verkade vara en kvinnlig nanny.

Även fast Bradley setts ute sedan uppbrottet från exet, så verkar detta vara hans första stora officiella utflykt.

Den 44-åriga skådisen fångades på bild tillsammans med sin dotter när de satt i en av karusellerna. Lea ler stort och Bradley sitter bredvid henne och tittar med värme på sin dotter.

Bilden som togs har publicerats på Bradley Coopers officiella Instagram – och det får följarna att häpna. Många reagerar på att skådespelaren ser totalt annorlunda ut än vad vi är vana vid.

Annons

”Bradley?????”, skriver en förvånad följare och en annan tror att det är en förklädnad:

”Bra förklädnad!”

Den Bradley som vi såg i a Star is born verkar vara helt borta, då han har bytt ut det långa håret med mittbena till en kortare frisyr med snedbena. Skäggstubbet är dessutom bortrakat – istället har han skaffat en stor mustasch, något många följare alltså reagerar på.

”Ska du vara med i en westernfilm?”, undrar en följare och några andra är säkra på att det inte kan vara Bradley på bilden:

”Jag tror inte att det egentligen är han!”

”Det ser inte ut som honom”.

FOTO: Snorlax /Roma/ Mega, Christopher Polk/TT

Annons