TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bradley Coopers förändring efter uppbrottet från Irina Shayk

12 sep, 2019 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Bradley Coopers förändring efter uppbrottet från Irina Shayk.
Hollywoodstjärnan Bradley Cooper har varit singel sedan i början av sommaren.
Men sedan dess har han hunnit byta stil flera gånger, och nu har han gjort det igen.
När 44-åringen dök upp på Toronto filmfestival kunde fansen notera en stor förändring.
Annons
Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley CooperBrand logo
Irina Shayks första ord efter separationen från Bradley Cooper

Skådespelaren Bradley Cooper, 44, har onekligen haft ett intensivt 2019. I början av året hyllades han till oanade höjder efter sin insats i storfilmen A star is born, men samtidigt startades ryktet att han och motspelaren – 33-åriga artisten Lady Gaga – inte behövde spela alltför mycket när de agerade kärlekspar. Kemin gick inte att ta miste på och spekulationerna tog ytterligare fart när Lady Gaga i februari plötsligt bröt förlovningen med fästmannen Christian Carino.

Huruvida det är Lady Gaga som är orsaken eller ej är oklart, men i början av sommaren kom de första uppgifterna om att Bradley Cooper och flickvännen Irina Shayk gjort slut. De två hade varit ett par i fyra år.

Bradley Coopers nya stil efter uppbrottet

Efter uppbrottet har Bradley Cooper sett ut att trivas med singellivet, nyligen besökte han Disneyland med dottern Lea och sågs skratta när de två roade sig mellan karusellerna. Samtidigt chockades fansen av Hollywoodstjärnans plötsliga stilbyte. Bradley hade nämligen en stor mustasch.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ska du vara med i en westernfilm?”, undrar en följare och några andra är säkra på att det inte kan vara Bradley på bilden:

”Jag tror inte att det egentligen är han!”.

Bradleys nya hår på Toronto filmfestival

Men bara dagar senare kan fansen notera att Bradley Cooper än en gång bytt stil. På nya bilder från när 44-åringen gick på Toronto filmfestivals röda matta kan man se att mustaschen är ett minne blott, istället har han en kortare skäggstubb. Samtidigt är det tydligt att Bradley klippt sitt hår kortare och har en välkammad snedbena som frisyr.

FOTO: TT/Warren Toda, TT/Apega/WENN.com

Annons