Bradley Cooper och Irina Shayks relation efter uppbrottet

Efter uppbrottet – Irina Shayk och Bradley Coopers relation

I juni gick Bradley Cooper och Irina Shayk ut med att de valt att gå skilda vägar.
Relationen med varandra efter uppbrottet är just nu annat är god.

Lady Gaga, 33, och Bradley Cooper, 44, fick hela världen att spekulera i deras faktiska relation efter att filmen A star is born gjort succé på bioduken. Och spekulationerna blev inte färre efter duons uppträdande under Oscarsgalan i början av året.

De framförde låten Shallow – och det blev lika kärleksfullt på scenen som i filmen.

Lady Gaga hade bara veckor innan galan brutit upp med fästmannen Christian Carino, och några månader senare valde även Bradley Cooper och flickvännen Irina Shayk att gå skilda vägar. Romansryktet mellan Lady Gaga och Bradley Cooper har därefter hållit i sig.

I en intervju med Elle förra veckan bröt Lady Gaga tystnaden om relationen med Bradley Cooper.

– Kort sagt tycker jag att det är löjligt. Jag menar, vi skapade en kärlekssaga. För mig, som artist och skådespelare, självklart ville vi att folk skulle tro att vi var kära, säger artisten i intervjun.

Hon fortsätter:

– Vi ville att folk skulle känna kärleken under Oscars. Vi ville att det skulle gå rakt genom linsen och till alla tittare som såg sändningen. Vi jobbade hårt på det i flera dagar. Vi strukturerade upp hela grejen, det var en uppvisning. Sanningen är att när vi pratade om det sa vi ”jo, vi gissar vi gjorde ett bra jobb”.

Relationen mellan Irina och Bradley

Irina Shayk och Bradley Cooper försökte kämpa i månader, främst för dottern Leas, 2, skull, innan de beslutade sig för att avsluta relationen. Och den lilla relationen de har med varandra idag är enbart för dottern skull.

– När Irina och Bradley kom överens om att ha delad vårdnad om dottern Lea, försökte de att undvika varandra till varje pris och de tål inte att vara under samma tak. De pratar bara när de måste ordna med dottern, men det är det enda, säger en källa till In touch, och fortsätter:

– De tjafsade om nästan allt i slutet av deras relation, så Irina tycker att det är skönt att slippa allt drama. Om det inte var för Lea tvivlar jag på att de skulle ha kontakt med varandra överhuvudtaget.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!