Bradley Coopers nya utseendeförvandling – helt oigenkännlig

BRADLEY COOPER

Världsstjärnan Bradley Cooper har haft många olika utseenden under årens lopp. Men nu har hans utseende tagit en helt ny vändning.
Känner du igen honom?
0:30

Efter reklamen: Abba-Björn visar upp nya kärleken

(0:30)

Slå på ljud

Världsstjärnan Bradley Cooper, 47, har haft många olika utseenden under årens lopp. Men nu är han i princip oigenkännlig.

Att skådespelare förvandlas inför roller är ingen hemlighet. Inför filmen Maestro, som handlar om kompositören Leonard Bernstein, har Bradley Cooper tvingats ändra om sitt utseende helt och hållet.

Bradley Cooper är inte bara huvudrollen i den nya filmen, han gör även regin. Men det är faktiskt inte första gången som Bradley Cooper gör regi. Debuten gjorde han med succéfilmen A star is born, där han spelade den manliga huvudrollen och Lady Gaga, 36, spelade den kvinnliga.

Från början var tanken att Steven Spielberg, 75, skulle regissera filmen men han imponerades av Bradley Coopers insats i A star is born och står nu i stället som producent till filmen.

Bradley Coopers utseendeförändring – bilden visar

För att få Bradley Cooper att passa i rollen har han däremot behövt göra en hel del med utseendet.

– Vi har jobbat mycket med sminket. Vi har jobbat mycket med rösten. Jag är så exalterad över att se någon så fokuserad på att skapa en historia som betyder så mycket för honom, har Scott Stuber, chef för globala filmer på Netflix, sagt till Variety.

Känner du igen honom?

bradley cooper
Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin/Shutterstock

Stina Blackstenius om sin skada

Se klippet här!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!