TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bradley Coopers nya utseendeförvandling – helt oigenkännlig

12 jul, 2022 
BRADLEY COOPER
Världsstjärnan Bradley Cooper har haft många olika utseenden under årens lopp. Men nu har hans utseende tagit en helt ny vändning.
Känner du igen honom?
Annons
Abba-Björn visar upp nya kärlekenBrand logo
Abba-Björn visar upp nya kärleken

Världsstjärnan Bradley Cooper, 47, har haft många olika utseenden under årens lopp. Men nu är han i princip oigenkännlig.

Att skådespelare förvandlas inför roller är ingen hemlighet. Inför filmen Maestro, som handlar om kompositören Leonard Bernstein, har Bradley Cooper tvingats ändra om sitt utseende helt och hållet.

Bradley Cooper är inte bara huvudrollen i den nya filmen, han gör även regin. Men det är faktiskt inte första gången som Bradley Cooper gör regi. Debuten gjorde han med succéfilmen A star is born, där han spelade den manliga huvudrollen och Lady Gaga, 36, spelade den kvinnliga.

Från början var tanken att Steven Spielberg, 75, skulle regissera filmen men han imponerades av Bradley Coopers insats i A star is born och står nu i stället som producent till filmen.

Annons

Bradley Coopers utseendeförändring – bilden visar

För att få Bradley Cooper att passa i rollen har han däremot behövt göra en hel del med utseendet.

– Vi har jobbat mycket med sminket. Vi har jobbat mycket med rösten. Jag är så exalterad över att se någon så fokuserad på att skapa en historia som betyder så mycket för honom, har Scott Stuber, chef för globala filmer på Netflix, sagt till Variety.

Känner du igen honom?

FOTO: TT

Annons