LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts omtalade tal – efter beslutet om barnen

11 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Brad Pitts omtalade tal – efter beslutet om barnen
Skådespelaren Brad Pitt vann i dagarna en Golden Globe-statyett för sin insats i storfilmen Once upon a time in Hollywood.
Men en detalj i det omtalade tacktalet fick flera att reagera.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Det var för tre år sedan chockbeskedet att Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 56, valt att gå skilda vägar slog ner i nöjesvärlden. Efter tio år tillsammans, varav två år som gifta, resulterade skilsmässan i en lång och dramatisk konflikt som bottnade i vårdnaden av parets sex barn – Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11.

Kort efter skilsmässoansökan lät Angelina Jolie meddela via sin advokat om anledningen till beslutet:

”Beslutet gjordes för familjens hälsa.”

Angelina Jolie har sedan skilsmässan från Brad kämpat för att få ensam vårdnad om barnen. Turerna fram och tillbaka har varit många – och så sent som i julas kom tvisten återigen upp på tapeten.

Brad Pitts tvist om barnen

I december rapporterade National Enquirer att Brad Pitt önskade få tillbringa julen tillsammans med dottern Shiloh – vilket Angelina Jolie inte accepterade. Hon ville nämligen istället resa till Europa med barnen.

Annons

– Brad är förbannad över att Angelina gör så att han inte kan ha Shiloh hos sig, sa en källa då till sajten och fortsatte:

– De bestämde för länge sedan att han åtminstone skulle få ha henne under juletider. Brad har även sagt att Angelina först hade sagt att det faktiskt var hans tur att ha dottern denna gång. Men återigen har hon svikit honom och säger nu att det inte går att han har dottern då det skulle förstöra för resten av familjen.

Men Angelina Jolie ändrade sig till slut – för familjens skull.

– Angelina känner att det är viktigt att barnen även får träffa sin pappa under julen, så hon ska se till att vara kvar i Los Angeles under jultiden så att det går, berättade en källa till Hollywood life.

Anledningen till beslutet

Nu är Brad Pitts relation till sina barn återigen ett hett ämne. I dagarna vann skådespelaren nämligen en Golden Globe-statyett för sin insats i filmen Once upon a time in Hollywood och fansen gjorde sig då uppmärksamma på en detalj i Brads tacktal. I talet tackade Brad Pitt bland andra sina föräldrar, sin motskådespelare Leonardo DiCaprio samt regissören Quentin Tarantino. Men fansen saknade sex personer i tacktalet – Brad Pitts barn.

En nära källa till skådespelaren berättar till TMZ att valet att hålla ute barnen från talet var medvetet.

”Han nämner dem aldrig offentligt och vill att det ska förbli så”, berättade källan.

Vidare förklarade källan att Brad känner att han ”behåller deras privatliv” genom att inte nämna dem – och att det annars hade attraherat ”oönskad uppmärksamhet”.

FOTO: TT/Evan Agostini, TT

Annons