Artikeln innehåller reklamlänkar

Brad Pitts nya romans med Hollywoodstjärnan: ”Träffats i en månad”

Charlize Theron är Brad Pitts nya kärlek

Brad Pitt verkar ha gått vidare från skilsmässan från Angelia Jolie. Nu ryktas han dejta kollegan Charlize Theron.

För två år sedan skilde sig Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 54. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn då de inte kunnat enas om var de ska bo. De har båda kopplats ihop med andra men nu kommer ett nytt rykte om att Brad har slagit klorna i kollegan Charlize Theron, 43, och de lär ha blivit presentade för varandra via Charlizes ex-pojkvän Sean Penn, 58, som också är en vän till Brad.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

– De har träffat varandra lite “casual” i nästan en månad. De har varit vänner ett bra tag, ironiskt nog via Sean, men nu har det börjat ske en del grejer, säger en källa till The Sun.

Träffades på en bar

De lär ha setts på en bar efter att de båda avslutat filma sina respektive filmer för dagen och Brad hade armen runt hennes rygg och såg lycklig ut, enligt en källa.

Det var i september som ”Brangelina” gick ut med att skilsmässan var ett faktum och sedan dess har det varit en allmänt smutsig, offentlig historia. Framför allt har den bittra separationen dominerats av den stora vårdnadstvisten Hollyoodstjärnorna hamnat i om sina sex gemensamma barn. Det har varit många turer fram och tillbaka och Angelina har vägrat lämna barnen ifrån sig.

Hon har krävt att få hela vårdnaden om barnen och sedan skilsmässan blev ett faktum har ungarna bott med henne. Nyligen anklagade Angelina sin exmake för att inte ha betalat underhåll för de sex barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de tioåriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Men efter två år av heta gräl och rubriker världen över om iskylan mellan exmakarna kommer nu vändningen. Nu skriver sajten Hollywoodlife om hur Brad hyllar Angelina för den tuffa tiden han tvingats gå igenom – eftersom han i slutändan blivit starkare av hela situationen och äntligen kanske han hittat kärleken igen.

LÄS MER: Brad Pitts mamma rasar mot Angelina Jolie efter händelserna

LÄS MER: Angelina Jolies nya hot efter skilsmässan från Brad Pitt

FOTO: TT/LEON BREZER

SENASTE NYTT!