LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts nya liv – talar ut om stora vändningen

05 dec, 2019 
Lina Arvidsson
Brad Pitts nya liv – talar ut om stora vändningen: ”Extremt”
Brad Pitt berättade i höstas att han slutat dricka alkohol efter skilsmässan från Angelina Jolie för tre år sedan.
Nu avslöjar Hollywood-stjärnan sina tankar om framtiden och hur han ser på förlåtelse.
”Vi lever i en tid där vi är extremt dömande”, säger Brad Pitt.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Det har gått tre år har gått sedan Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, gick skilda vägar. Nyheten slog ner som en bomb då paret hade varit tillsammans i tio år, varav två år som gifta. Under sin långa relation hade de bildat en stor familj ihop.

Skilsmässan blev till en lång, infekterad konflikt. Framförallt handlade bråken om vårdnaden över deras sex barn; Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11. Under uppbrottet framkom anklagelser mot Brad Pitt från parets äldsta son, 18-årige Maddox. Anklagelserna handlade om en incident som ska ha inträffat under flygresa där Brad Pitt ska ha hamnat i bråk med Maddox – och varit våldsam mot honom.

Enligt källor till In Touch Weekly har relationen mellan dem båda inte blivit bättre sedan Brads och Angelinas uppbrott i september 2016. Maddox studerar nu i Sydkorea och enligt tidningen är Brad hoppfull om att de ska kunna återuppta sin relation i framtiden.

Annons

– Brad hoppas att Maddox kommer mjukna. Han har talat med Angelina om att besöka Maddox i Seoul, säger en källa till In Touch Weekly.

Slutat dricka efter uppbrottet

I september i år talade Brad Pitt ut i New York Times där han berättade att han varit med i Anonyma alkoholister (AA) under 18 månader efter skilsmässan från Angelina Jolie.

Nu har Brad Pitt öppnat sig ytterligare i en intervju, skriver Harpers Bazaar

Där berättar skådespelaren att alkoholen blev som en otjänst mot honom själv, såväl som en flykt.

Han menar också att folk är snabba med att döma dem som gjort misstag. Men däremot vill ingen stanna kvar för att se vad som görs för att gottgöra misstaget.

– Jag tror att vi lever i en tid där vi är extremt dömande och snabba att behandla människor som förbrukningsvaror. Vi har alltid lagt stor vikt vid misstaget som gjorts. Men det är nästa drag, vad du gör efter misstaget, som verkligen definierar en människa. Vi kommer alla att göra misstag. Men vad är nästa steg? säger Brad Pitt och fortsätter:

– Vi verkar inte, som kultur, stanna kvar för att se vad personens nästa steg är. Och det är den delen som jag tycker är så mycket mer uppfriskande och intressant.

FOTO: TT

Annons