TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitts mamma rasar mot Angelina Jolie efter händelserna

11 jan, 2019 
AvLotta Gray
Brad Pitts mamma Jane rasar mot Angelina Jolie
Nu har Brad Pitts mamma fått nog och anklagar Angelina Jolie för att ha krossat hennes sons liv totalt.
Annons

Det var 2016 som Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 55, skilde sig. De har tillsammans barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox. Angelina ville flytta till Europa och ta barnen med sig och därmed få ensam vårdnad, något som Brad Pitt motsatte sig och mitt under den infekterade vårdnadstvisten anklagade Angelina sin exmake för att ha misshandlat sonen Maddox.

Varken Los Angeles socialförvaltning eller FBI, som utredde ärendet, fann någon grund till anklagelserna. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn.

Brads mamma är rasande

Angelina har velat ta med barnen och flytta utomlands och i perioder har den äldste sonen, Maddox, vägrat att ha kontakt med sin pappa. Nu ryter Brads mamma Jane Pitt ifrån och är rejält upprörd, enligt Radaronline.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En källa berättar för tidningen:

Jane menar att Angelina är orsaken till allt Brads lidande och vill ha en förklaring till varför Angelina inte tillåtit henne att träffa sina barnbarn sedan separationen 2016. Jane kommer aldrig förlåta Angelina för vad hon låtit familjen behöva gå igenom och Brad har fått stoppa henne flera gånger från att hoppa på ett plan och konfrontera Angelina öga mot öga. Jane anser att Brad har blivit felbehandlad och kommer aldrig släppa det här”.

Brad verkar nu ha fått tillbaka vårdnaden om sina barn, men det har kostat honom en hel del. Skådespelaren ska ha förlorat nästan en miljard kronor efter skilsmässan. Det är pengar som har gått till underhållsbidrag, rättegångskostnader och andra räkningar som han måste betala tills barnen har fyllt 21.

Sedan tidigare har sajten Radar Online skrivit att barnen tagit hårt på både skilsmässan och vårdnadstvisten. Något som är anledningen till att Jane Pitt ser rött och kräver förklaringar från Angelina.

FOTO: TT/Adriana M. Barraza/Hannah McKay

Annons