Artikeln innehåller reklamlänkar

Brad Pitts mamma rasar mot Angelina Jolie efter händelserna

Brad Pitts mamma Jane rasar mot Angelina Jolie

Nu har Brad Pitts mamma fått nog och anklagar Angelina Jolie för att ha krossat hennes sons liv totalt.

Det var 2016 som Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 55, skilde sig. De har tillsammans barnen Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox. Angelina ville flytta till Europa och ta barnen med sig och därmed få ensam vårdnad, något som Brad Pitt motsatte sig och mitt under den infekterade vårdnadstvisten anklagade Angelina sin exmake för att ha misshandlat sonen Maddox.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Varken Los Angeles socialförvaltning eller FBI, som utredde ärendet, fann någon grund till anklagelserna. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn.

Brads mamma är rasande

Angelina har velat ta med barnen och flytta utomlands och i perioder har den äldste sonen, Maddox, vägrat att ha kontakt med sin pappa. Nu ryter Brads mamma Jane Pitt ifrån och är rejält upprörd, enligt Radaronline.

En källa berättar för tidningen:

Jane menar att Angelina är orsaken till allt Brads lidande och vill ha en förklaring till varför Angelina inte tillåtit henne att träffa sina barnbarn sedan separationen 2016. Jane kommer aldrig förlåta Angelina för vad hon låtit familjen behöva gå igenom och Brad har fått stoppa henne flera gånger från att hoppa på ett plan och konfrontera Angelina öga mot öga. Jane anser att Brad har blivit felbehandlad och kommer aldrig släppa det här”.

Brad verkar nu ha fått tillbaka vårdnaden om sina barn, men det har kostat honom en hel del. Skådespelaren ska ha förlorat nästan en miljard kronor efter skilsmässan. Det är pengar som har gått till underhållsbidrag, rättegångskostnader och andra räkningar som han måste betala tills barnen har fyllt 21.

Sedan tidigare har sajten Radar Online skrivit att barnen tagit hårt på både skilsmässan och vårdnadstvisten. Något som är anledningen till att Jane Pitt ser rött och kräver förklaringar från Angelina.

LÄS MER: Brad Pitts vändning efter skilsmässan med Angelina Jolie

LÄS MER: Så mycket har skilsmässan med Angelina Jolie kostat Brad Pitt

FOTO: TT/Adriana M. Barraza/Hannah McKay

SENASTE NYTT!