LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts kamp för dottern Shiloh – stoppas av Angelina

20 dec, 2019 
Det forna stjärnparet verkar inte komma överens gällande hur julen ska firas.
Både Brad Pitt och Angelina Jolie vill fira med dottern Shiloh, som nu hamnar i kläm.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Det har gått tre år har gått sedan Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, valde att gå skilda vägar. Nyheten chockade många då paret hade varit tillsammans i tio år, varav två år som gifta. Under sin långa relation har de också bildat en stor familj med många barn.

Skilsmässan blev till en lång och dramatisk konflikt. Framförallt handlade bråken om vårdnaden av deras sex barn; Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11. Under uppbrottet framkom anklagelser mot Brad Pitt från parets äldsta son, Maddox. Anklagelserna handlade om ett bråk som ska ha inträffat under flygresa där Brad Pitt ska ha hamnat i bråk med Maddox – och enligt sonen ska hans pappa ha varit våldsam mot honom.

Nu rapporterar National Enquirer att det forna stjärnparet bråkar om vem som ska ha dottern Shiloh under julen. Enligt sajten ska Brad Pitt prompt vilja ha dottern hos sig, vilket inte Angelina Jolie accepterar.

Annons

– Brad är förbannad över att Angelina gör så att han inte kan ha Shiloh hos sig, säger en källa till sajten och fortsätter:

– De bestämde för länge sedan att han åtminstone skulle få ha henne under juletider. Brad har även sagt att Angelina först hade sagt att det faktiskt var hans tur att ha dottern denna gång. Men återigen har hon svikit honom och säger nu att det inte går att han har dottern då det skulle förstöra för resten av familjen.

Shiloh tar det hårt

National Enquirer skriver att källan berättar att även dottern tar jul-bråket hårt.

– Brad och Shiloh pratar varje dag över FaceTime och de har räknat ner dagarna till julen. Så detta har tagit hårt på dem båda, säger källan.

Anledningen till att Angelina Jolie inte accepterar att dottern ska vara hos pappa under julen är att hon vill att alla barnen ska vara samlade på samma plats. Hon menar istället på att de kan ses efter julen.

– Men Shiloh är helt förstörd över att inte få vara med sin pappa den tiden de hade bestämt från första början, säger källan till sajten.

FOTO: TT

Annons