LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts döttrar mystiskt opererade – orden om tillståndet

11 mar, 2020 
Brad Pitts döttrar Zahara och Shiloh opererade
Ex-makarna Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn ihop.
Nu berättar Angelina Jolie om den tuffa kamp som två av deras döttrar tvingats ta sig igenom.
”Vi vet alla om det ögonblicket när vi förstår att ingen annan kan hjälpa oss och att allt vi kan göra är att sluta ögonen och andas”.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Angelina Jolie och Brad Pitt har de senaste åren tagit sig igenom en uppslitande skilsmässa. Ex-makarna valde att gå skilda vägar 2016 och åren därefter har vi kunnat ta läsa en hel del i media om deras tvist med de sex barnen.

Tillsammans har ex-makarna barnen Maddox, Knox, Zahara, Pax, Vivienne och Shiloh, och tvisten om vårdanden är ännu inte riktigt över.

Orden om döttrarnas operationer

Men bortom vårdnadstvist och skilsmässa går familjen igenom något annat tufft just nu.

Nu berättar skådespelerskan att de två döttrarna Zahara och Shiloh nyligen opererats. I ett öppet brev i Time under den Internationella kvinnodagen i söndags berättar hon om den tuffa tiden och det svåra som döttrarna tvingats ta sig igenom.

Jag har tillbringat de två senaste månaderna med att åka in och ut från olika operationer med min äldsta dotter, och för bara dagar sedan såg jag hennes yngre syster läggas under kniven för en höftoperation”.

Annons

Hon har fått sina döttrars tillåtelse att dela med sig av deras kamp, och påpekar att hon är noga med att respektera deras privatliv.

De vet om att jag berättar det här, jag respekterar deras privatliv och vi har diskuterat det tillsammans och de lät mig skriva om det här. De förstår att man ska vara stolt över att kunna ta sig igenom medicinska utmaningar och kampen om överlevnad.

Stödet till varandra

Angelina Jolie förklarar hur hon sett sina döttrar ta hand om varandra i denna svåra tid, hur de pausade allt annat för att bara finnas där för varandra.

Jag har sett dem möta sina rädslor med ett stort mod”, skriver hon och tillägger:

Vi vet alla om det ögonblicket när vi förstår att ingen annan kan hjälpa oss och att allt vi kan göra är att sluta ögonen och andas.

Men systrarna har även fått stöd från sina andra syskon, och beskriver deras agerande som både ”stöttande och rart”.

FOTO: TT

Annons