LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitts dotter Shiloh byter namn – chocken: ”Är förkrossad”

14 jun, 2024 
Shiloh Jolie-Pitt väljer bort pappans efternamn – och tar därmed mamma Angelina Jolies sida i det infekterade familjebråket.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

För åtta år sedan ansökte de om skilsmässa men ännu är dramat mellan Brad Pitt, 60, och Angelina Jolie, 49, långt ifrån över. En anledning till att twisten har pågått så länge är att ingen av dem vill kompromissa gällande vårdnaden om deras gemensamma barn, Maddox, 22. Zahara, 19, Shiloh, 18, Pax, 20, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 15.

Barnen står onekligen på sin mammas sida i bråket och flera av dem har till och med valt att ta bort pappans efternamn. Nu väljer den nyblivna 18-åringen Shiloh att göra detsamma och därmed följa i Maddox och Zaharas fotspår.

– Brad blev chockad av att höra att Shiloh ska ta bort hans efternamn, men inte förvånad. Han känner att Angie sakta men säkert har fått barnen att vända honom ryggen. Hon har absolut påverkat dem till att distansera sig från sin pappa, säger en källa till InTouch.

Annons

Brad Pitt hade ingen aning: ”Han är förkrossad”

Shiloh skickade in en ansökan om namnbyte på sin 18-årsdag utan att meddela ”Fight Club”-stjärnan. Hon har dessutom anlitat en egen advokat för att påskynda processen.

– Hur kan hon göra så här mot sin pappa? Han är förkrossad eftersom han och Shiloh haft en så nära relation. Han visste inte att hon kände så här, han trodde att de hade en bra relation, fortsätter källan.

Nu håller skådisen tummarna för att sonen Knox ska stå emot grupptrycket och behålla Pitt-namnet. Men statistiken talar inte riktigt till hans fördel.

– Brad fattar vilken press det här sätter på Knox. Det är bara en tidsfråga innan han gör samma sak som sina syskon, säger källan.

FOTO: TT

Annons