Brad Pitt-kopian chockar många – tar betalt för en träff

18 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Han kallas för Brad Pitts dubbelgångare
Nathan Meads är, nästan, en kopia av Brad Pitt. Och nog har han tagit tillfället i akt och gjort det hela till en business.
Annons
Allt om Jennifer Aniston
Allt om Jennifer Aniston

Brad Pitt, 55, har flera gånger kallats för en av världens sexigaste män, och kanske finns det någon som till och med hade betalat en slant för att få träffa skådespelaren. Och nu är det möjligt – eller ja, nästan… På en gata i Oxford i England, kan du nu nämligen ta chansen att möta hans dubbelgångare.

Nathan Meads är engelsmannen som liknar Brad Pitt. Via sin Instagram vid namn Bradpitt_lookalike har en hel del följare uppmärksammat hur lik Nathan Meads är Brad Pitt. En skriver:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Wow du ser mer ut som Brad Pitt än Brad Pitt själv”.

https://www.instagram.com/p/BziNfK9nlwy/

Han förklarar nu själv i en intervju med The Mirror att vart han än går tror folk runt omkring att det är Brad Pitt de möter.

– Jag kan inte gå någonstans. Jag kan inte gå in i affärer, du ser dem bakom kassan, knuffa varandra och så tänker de att jag är Brad Pitt, säger Nathan Meads.

Tar betalt för Brad Pitt look-alike

Så, genom den ökade publiciteten har Nathan Meads bestämt sig för att också tjäna pengar på det, vid sidan om sitt dagliga arbete. Han arrangerar nu träffar och signerar autografer för en summa pengar och har gjort det under två års tid, enligt The Mirror. Du får hosta upp cirka 5000 till 10 000 kronor för att möta Brad Pitt-kopian.

Annons

Trots att han nu hoppas kunna fortsätta göra det i framtiden berättar han samtidigt att han aldrig varit killen som trott sig för mycket. Nathan Meads förklarar att han aldrig främjat att han ser bra ut.

– Jag har haft en hel del flickvänner, men jag har aldrig trott att jag var en av de män som alla tycker om, säger Nathan Meads.

FOTO: TT/Anthony Harvey/Shutterstock, TT/Broadimage/Shutterstock

Annons