LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitt har inte setts med sina barn på fyra år

30 jul, 2020 
Malin Ljung
Brad Pitts döttrar Zahara och Shiloh opererade
I tio år levde Brad Pitt det ljuva familjelivet med Angelina Jolie och de sex barnen.
Men efter den dramatiska skilsmässan har Brad inte setts tillsammans med barnen en enda gång.
Nu överraskar nya bilder på skådespelaren.
Annons
Brad Pitt och Angelina JolieBrand logo
Brad Pitt och Angelina Jolie

Brad Pitt och Angelina Jolie var ett av världens mest omtalade och omskrivna par. De blev tillsammans kort efter att Brad Pitt hade skilt sig från sin dåvarande fru Jennifer Aniston, och snart var han en del av Angelinas familj med de sex barnen Maddox, 20, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, och tvillingarna Knox och Vivienne, 12.

Men i september 2016 kom rubriker som skakade om miljontals fans – parets lyckliga äktenskap var i själva verket inte verkligheten, istället dominerade problemen familjen. Angelina Jolie skickade in skilsmässoansökan efter ett bråk som eskalerat under en flygresa.

Brad Pitt syns inte med sina barn

Sedan dess har exmakarnas relation varit turbulent. Förutom att de gick skilda vägar har Angelina krävt vårdnaden om barnen. Tvisten fick sin upplösning först ifjol då en domare fastslog att Brad Pitt hade rätten att träffa sina barn, men att de skulle bo hos Angelina.

– Brad får träffa barnen massor efter domarens beslut som togs i rätten, säger en person till Hollywood Life.

Annons

Men trots det kvarstår faktumet att Brad Pitt inte synts tillsammans med sina barn sedan skilsmässan för fyra år sedan. Enligt källor till Hollywood Life beror det på att profilen håller en låg profil när han är med barnen, till skillnad från Angelina Jolie som omger sig av samtliga barn på röda mattan och olika premiärer.

Med det i bakhuvudet blev också många chockade när Brad Pitt syntes närma sig sin forna familj igen. Det var bara dagar före tvillingarnas födelsedag som han syntes köra in på en motorcykel på Angelina Jolies egendom i Los Angeles.

Återföreningen med Angelina Jolie

Och det var tydligen ingen engångsgrej, för nu har han återigen synts köra in till exfruns hus. Brad Pitt kom återigen på sin motorcykel, och med tanke på att han bar en hjälm med genomskinligt visir gick det inte att ta miste på vem som kom. Brad såg enligt vittnen lugn och bekväm ut när han på egen hand slog in en kod vid porten så han kunde köra in till huset.

Med andra ord kan man nog slå fast att Brad och Angelinas relation tinat upp sedan det ökända uppbrottet för fyra år sedan, och att de på något sätt återförenats som vänner i god ton för barnens skull.

FOTO: TT

Annons