TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitt: Då slutar jag som skådespelare

24 jul, 2018 
Malin Ljung
Brad Pitt är en av världens mest hyllade skådespelare. Nu berättar 55-åringen när han slutar och går i pension.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

Brad Pitt, 55, slog igenom som skådespelare 1987 när han gjorde mindre roller i filmerna Ingen utväg, Biltjuvarna – snodd på 29 sekunder och Noll att förlora. 32 år har gått sedan dess och Brad Pitt har gjort oräkneligt många stora roller i succéfilmer.

Då går Brad Pitt i pension

Men nu hintar han i en ny intervju med People om att det kanske kommer en dag då han pensionerar sig. Det var under premiären av nya filmen Once upon a time in Hollywood som Brad fick frågan om han tänkt på sin pension.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Brad Pitt premiären Once upon a time in Hollywood
Brad Pitt tillsammans med Margot Robbie och Leonardo DiCaprio under premiären av deras nya film One upon a time in Hollywood.
Brad Pitt premiären Once upon a time in Hollywood
Fansen älskar Brad Pitt efter hans otroliga succé.

– Nej, jag vet inte. Jag vet inte. Jag gillar att göra andra saker. Jag tror att jag en dag kommer vakna upp och naturligt känna att det är slut. Kanske att jag inte vaknar upp och det är för att det är klart, berättade stjärnan på röda mattan.

Annons

Nyligen gjorde han en intervju med GQ Australia och pratade om att det finns andra saker att göra i filmbranschen förutom att skådespela. För fem år sedan fick han en Oscars för sin insats som producent för filmen 12 years a slave.

Brad Pitts nya karriär

– Jag är bakom kameran på producentsidan och jag tycker om det väldigt mycket, sa han och fortsatte senare:

– Men jag är nyfiken på att se hur framtiden för film är, vilken form det tar. Jag uppskattar verkligen streamingtjänsterna för vi kan se fler och fler kvalitativa projekt som görs. Vi ser att fler författare, regissörer och skådespelare får en chans. Det säger allt om hur många talangfulla människor som finns där ute.

FOTO: TT

Annons