BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Skådespelaren Bo Hopkins är död – blev 80 år gammal

29 maj, 2022 
Bo Hopkins
Skådespelaren Bo Hopkins har gått bort efter att ha drabbats av en hjärtattack.
Han är känd från flera stora 70-tals filmer.
Annons
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har häntBrand logo
Fallet Jonny Depp och Amber Heard – detta har hänt

William Mauldin ”Bo” Hopkins var en av USA:s mest ikoniska skådespelare. Under 1970-talet var han en av landets största filmstjärnor och har otaliga framgångar inom Hollywood-branschen.

Nu har han gått bort – 80 år gammal.

Hustrun meddelar dödsbeskedet – dog av en hjärtattack

Det är Bo Hopkins fru Sian Eleanor Green, sedan 33 år tillbaka, som meddelar att maken har gått bort efter att han drabbats av en hjärtattack.

Bo Hopkins dog på ett sjukhus i Los Angeles efter hjärtattacken som inträffade den 9 maj, skriver TMZ, något Aftonbladet dessutom rapporterat om.

Storslagen skådespelare – har gjort över 130 roller

Hopkins var främst känd för American graffiti, som på svenska kom att få titeln Sista natten med gänget från 1973, skriver Aftonbladet.

Andra filmer och serier är Det vilda gänget, Kör hårt McKulsky, Getaway – rymmarna, Dynastin, Flykten genom vildmarken och för att inte glömma Charlie’s angels.

Bo
Bo har somnat in, 80 år gammal. Han har gjort fler än 130 roller i sin långa karriär.

FOTO: AP/TT / Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA

Annons