Blac Chyna i trafikolycka: ”Påkörd vid rödljuset”

Robert Kardashians exflickvän Black Chyna var under lördagen involverad i en trafikolycka: – Chyna och hennes vänner var omskakade, säger en källa.

Realitystjärnan Blac Chyna, 29, blev påkörd bakifrån medan hon körde sin vita Rolls-Royce under lördagen.

Rob Kardashians, 30, ex blev tagen till ambulans direkt efter olyckan och blev undersök i 45 minuter. Undersökningen visade inga fysiska skador och senare hämnade en vän upp henne från olycksplatsen.

Polisen i Los Angeles gjorde flera nykterhetstester på den andra föraren men trots att de inte visade något valde sedan att ta med henne till häktet.

– Hon blev påkör bakifrån när hon stannade vid ett rödljus. Polisen gjorde nykterhetstest på föraren, men de visade inget. Chyna och hennes vänner var omskakade, berättar en källa till US Magazine.

Chyna har tidigare visat upp sin bil i sina social medier. Så sent som i januari poserade hon vid sin bil med texten ”Jag vet vad jag sa”

https://www.instagram.com/p/BO8V1w1hz59/?taken-by=blacchyna

Den läskiga händelsen inträffade bara knappt en vecka efter att modellen firat farsdag tillsammans med sin ex-fästman Rob och deras sju månaders dotter, Dream. Om paret har återförenats eller inte är inget de kommenterat men enligt Us Magazin ska de ”jobba för att lösa deras problem”.

LÄS OCKSÅ: Blac Chyna utpressar Rob Kardashian efter uppbrottet

Foto: Stella, IBL

SENASTE NYTT!