TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Se Blac Chynas viktras 9 dagar efter förlossning: "Omg!"

21 nov, 2016 
Lina Linnros
Blac Chynas viktras efter födseln av dotter Dream får fansen att undra om hon opererat sig?
Annons

En knapp vecka har gått sedan Blac Chyans, 28 förlossning av dottern Dream. Nu tar hon till Instagram för att visa upp sin superkropp:

– Nio dagar efter födsel, skriver hon under filmen.

https://www.instagram.com/p/BNBaQSWB1ml/?taken-by=blacchyna&hl=en

Dream är Blacs andra barn men realitystjärnan Robert Kardashian, 29 första. Sedan innan har hon sonen King Cairo, 4, med exet Tyga – som idag är tillsammans med Roberts lillasyster Kylie Jenner.

Fansen reagerade direkt och Blac fick både hyllningar och sågningar:

“Omg I’m just speechless and not in the good sense” “She is so gorgeous!” “That’s a straight up lie” “She just had a baby omg”

Stjärnan reagerade på att fansen inte verkade tro på hennes viktnedgång och valde därför att att lägga upp en till film där hon står upp.

https://www.instagram.com/p/BNBeE4_BqiU/?taken-by=blacchyna&hl=en

I skrivande stund har filmen ovan runt femtusen kommentarer och fansen är oeniga om det är en naturlig viktnedgång eller om stjärnan passade på att operera sig efter sitt kejsarsnitt:

“It must be nice to have money for that kind of surgery!” “C-section and tummy tuck all in one operation. It’s starting to be a common thing.”

Blac kommenterade tillslut själv hennes viktnedgång och menar att det beror på att hon ammar:

– Enda anledningen till att jag blivit så smal är för att jag ammar och pumpar samt att jag var smal innan jag blev gravid.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons