Chockbilderna när Julia Roberts kysser en annan man

Julia Roberts kysser annan man än Danny

Julia Roberts och maken Danny Moder har omgärdats av skilsmässorykten. Och spekulationerna har knappast lugnats efter att skådespelaren fångades på bild – när hon kysser en annan man!

De senaste åren har Julia Roberts, 52, och maken sedan 18 år tillbaka, Danny Moder, 51, omgärdats av skilsmässorykten, och det blev knappast bättre av att Julia häromveckan fångades på bild med läpparna mot en annan man!

Mannen i fråga var stenrike restaurangägaren Bruce Bozzi. Av förståeliga skäl uppges Danny ha varit allt annat än glad över frugans tilltag.

– Det kan ha varit oskyldigt men med tanke på hur kämpigt Julia och Danny har haft det är det inte så konstigt att Danny blev rasande, säger en källa i tidningen National Enquirer, och fortsätter:

– Att hon flörtar så hårt med en annan man när alla vet att de har haft äktenskapsproblem var som ett slag i ansiktet. Det kan ha varit den sista droppen som krossar äktenskapet.

Bilderna på när Julia Roberts kysser mannen har fått världen att häpna.

Riskerar att bli blind

Kärlekskrisen är inte det enda stora problemet Julia tvingats handskas med på sistone och Pretty woman-stjärnan har all anledning att söka tröst. Redan för ett år sedan rapporterades det att hjärnhinneinflammationen hon drabbades av på 1980-talet gjort sig påmind igen. Sjukdomen drabbar både hjärnan och ryggmärgen, och när Julia blev sjuk tidigt i sin karriär var det få som trodde att hon över huvud taget skulle överleva.

– Hon lades in på sjukhus. Folk omkring henne trodde att hon skulle dö, och hon sa själv att hon tänkte på döden. Hon ville inte dö, men hon accepterade det, avslöjar journalisten Kitty Kelley i tv-serien The Kitty Kelley Files.

Julia återhämtade sig mot alla odds, men än idag lider hon av men från sjukdomstiden.

– Hon är medveten om att sjukdomen kan försämra synen och hon har svårt att se ordentligt redan nu. Hennes vänner är oroliga för hennes hälsotillstånd, sa en källa nära Julia i National Enquirer i våras.

Danny har flyttat ut

Mitt i sjukdomssvackan kom så också den förbjudna kyssen som verkligen kan krossa äktenskapet med Danny. Om han ville storma ut ur hemmet efter det efterföljande bråket vet vi inte, men det hade i så fall inte gett önskad effekt. Han flyttade för en tid sedan ut ur den gemensamma bostaden till ett närliggande hus på samma gata, och bor alltså inte längre med sin fru eller barnen Henry, 12, Hazel och Phinnaeus, 15. Trots att stjärnorna insisterar på att de fortfarande är gifta trots att de är särbor får inte flytten skilsmässoryktena att svalna direkt.

– Danny känner det som att han är på utsidan och tittar in i äktenskapet. De har testat parterapi men inget har hjälpt, avslutar källan.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!