TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bilden på Beyoncés dotter Blue chockar fansen: ”Som tvillingar”

27 jan, 2019 
AvLotta Gray
Beyonce och dottern Blue är lika
Bilden på Beyoncé och dottern Blue har fått över 42 000 kommentarer på Instagram. Alla förundras över den slående likheten.
Annons

Artisten Beyoncé, 37, har dottern Blue, 7, tillsammans med maken Jay Z, 49, och nu är fansen lyriska över att dottern är så lik sin mamma, när Beyoncé var i samma ålder. Till och med sångerskan själv har kommenterat det i ett inlägg på Instagram nyligen, enligt Hollywoodlife.

Någon gjorde en jämförelse med mig, vid samma ålder som Blue är nu, sju år. Min bebis håller på att bli stor”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och hela 42 306 kommentarer har lämnats, varav flera kändisar, har uttryckt samma åsikt.

”Som tvillingar”, skriver artisten B.Simone.

Två skönheter”, skriver skådisen Halle Berry.

Jay Z hyllar pappalivet i intervju

Beyoncé och Jay Z fick dottern Blue Ivy 2012. De har dessutom tvillingarna Rumi och Sir. Jay Z har tidigare pratat sig varm om att vara pappa och i en i en intervju i David Lettermans nya Netflix-show, My Next Guest Needs No Introduction, delade han med sig av sitt favoritögonblick tillsammans med äldsta dottern.

Annons

– Häromdagen sa jag till henne att hon skulle sätta sig i bilen eftersom hon frågade tusen frågor och vi var tvungna att åka till skolan. Så när jag körde hörde jag en liten röst: ”Pappa?” Jag vände mig om och hon sa: ”Jag gillade inte sättet du sa till mig att hoppa in i bilen på. Det sårade mig.”

I showen förklarade Jay Z att det gjorde honom väldigt stolt att hans dotter kunde stå upp för sig själv.

– Det var den vackraste saken hon någonsin sagt till mig, sa artisten i intervjun.

Beyoncé och Jay Z blev föräldrar till tvillingarna Sir och Rumi sommaren 2017 och nu återstår att se om de blir lika lika sin berömda mamma.

FOTO: TT/Allen Berezovsky/Instagram

Annons