LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Biggest Loser-tränaren anklagas ha gett deltagarna droger – Bob Harpers första ord

17 jan, 2018 
Malin Ljung
Bob Harper anklagas för att ha erbjudit deltagarna otillåtna viktminskningspiller.
Biggest Loser-tränaren Bob Harper anklagas för att ha gett deltagarna droger för att de ska minska i vikt. Nu bemöter han anklagelserna med högst oväntade ord.
Annons

I somras skakades amerikanska “Biggest Loser” av programmets största skandal. Tidigare deltagaren Joelle Gwynn anklagade tränaren Bob Harper och hans assistent för att ha gett dem illegala viktminskningspiller. Det hela ska ha skett 2008.

– Bob Harper var min tränare. Han går i väg och hans assistent kommer in. Han har en brun papperspåse med piller. Han säger: ”Ta den här drogen, den kommer verkligen hjälpa dig”, säger deltagaren i en intervju med The New York Post. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Deltagaren ska sedan ha sökt stöd hos ”Biggest loser”-läkaren Robert Huizenga, men istället för hjälp anmälde läkaren henne för förtal.

– Läkaren gav mig bara en dålig ursäkt om varför de använder hjälpmedel och att det var vårt beslut som deltagare om ville ta dem eller inte, säger Joelle Gwynn i intervjun.

Nu, ett halvår senare, väljer tränaren Bob Harper att tala ut och bemöta anklagelserna. I en tv-intervju med Page Six varken förnekar eller bekräftar han de hårda anklagelserna.

Annons

– När de tidigare deltagaren gick ut kändes det som att de var superarga och bara letade efter en ursäkt för att säga det de sa. Det kändes som att de var upprörda och arga och behövde lägga skulden på någon för hur deras liv ser ut idag, säger Bob Harper och fortsätter:

– Det sårade mig för jag la ner hela mitt liv i det här, jag tog jobbet personligt med kärlek hela tiden, det var ett grymt jobb.

Minns du när de svenska kändisarna gjorde upp i Biggest Loser VIP? Här är bilderna från den känslofyllda finalen:

 

FOTO: Ibl

Annons