TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Beyoncés tvillingar tvingas kvar på sjukhus efter komplikationer

20 jun, 2017 
Jonatan Berggren
Beyoncé och maken Jay-Z fick tvillingar, men har ännu inte fått lämna sjukhuset. Enligt uppgifter till TMZ behandlas barnen för gulsot.
Annons

Superparet Beyoncé Knowles, 35, och Jay Z, 47, välkomnade förra veckan tvillingar och sångerskans pappa Mathew Knowles blev den första familjemedlem att officiellt kommentera födseln.

– De är här, skrev han på Instagram.

Men familjen som sedan tidigare har dottern Blue Ivy, 5, uppges ännu inte ha fått lämna det sjukhus i Los Angeles där födseln ägde rum. Det är uppgiftslämnare till sajten TMZ som gör gällande att tvillingarna dels föddes för tidigt, men att det även uppstod komplikationer under förlossningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bebisarna, som ännu inte fått något namn, ska också ha drabbats av gulsot. Åkomman som innebär att ämnet bilirubin lagras i kroppen på grund av att levern inte klarar att bryta ned det förekommer hos många nyfödda barn och är än vanligare bland för tidigt födda då levern inte hunnit utvecklas helt. Behandlingen består av att bebisarna får ligga under ett särskilt blågrönt ljus, som hjälper till att bryta ned bilirubinet.

Gulsot hos nyfödda är vanligtvis inte farligt och så länge det behandlas väntas även Beyoncés och Jay-Z:s bebisar återhämta sig helt.

Att pappa Jay-Z lämnat kärleken och barnen på sjukhuset och under veckan synts runtom i Los Angeles signalerar även det att det inte är någon överhängande fara.

Foto: IBL, Instagram.

Annons