Beyoncé betalar 9 miljoner kronor – för att föda hemma

I februari meddelade Beyoncé Knowles att hon väntar tvillingar med Jay-Z. Makarna har nu lagt 9 miljoner kronor på att bygga en förlossningsavdelning i herrgården i Hollywood så att hon kan föda hemma.

Enligt tidningen The Sun håller popstjärneparet Jay Z, 47, och Beyoncé Knowles, 35, på att renovera om herrgården i Hollywood och bygga till en alldeles egen förlossningsavdelning för 9 miljoner kronor för att Beyoncé ska kunna föda hemma.

Sångerskan som i februari visade upp sin gravidmage på Instagram och avslöjade att hon väntade tvillingar med maken motsätter sig nämligen en födsel på sjukhus. Istället har hon och Jay Z enligt uppgift hyrt in ett team av sjukvårdare.

– Allt handlar om privatliv och säkerhet. Det är ovanligt att någon som väntar tvillingar vill föda dem hemma, men Beyoncé har diskuterat det hela med läkare, säger en granne enligt The Sun.

LÄS OCKSÅ: Beyoncé och Jay Z köper lyxvilla – för en miljard kronor

Sedan tidigare har hon och maken dottern Blue Ivy, 5. Den engelska tidningen rapporterar att skåpbilar fulla med högteknologisk utrustning har setts anlända till herrgården där familjen bor de senaste dagarna. Källan fortsätter:

– Hon är i toppform och har satt ihop ett professionellt team med barnmorskor hemma i huset inför födseln. Det kommer också finnas en ambulans på plats om hon eller bebisarna i värsta fall skulle behöva åka in till närliggande sjukhuset Cedars-Sinai.

Nyligen hade även Beyoncé en babyshower, ”The Carter Push Party”, hemma på herrgården där hon sprang runt i bikini och hade dekorerat sin gravidmage med en stor hennamålning.

LÄS OCKSÅ: Nätets bästa reaktioner på Beyoncés gravidbesked

Foto: Instagram, Stella, IBL

SENASTE NYTT!