LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Beyoncé avvisar Kim - därför får hon inte träffa tvillingarna

19 jul, 2017 
AvHanna Svärd
Relationen mellan Beyoncé och Kim Kardashian har gått upp och ner under flera år. I januari skrev Daily mirror om hur de båda stjärnorna tillsammans med deras partners, skulle ha lagt ner fejden. Men nu verkar det alltså som att det skurit sig mellan de båda världsstjärnorna igen. Beyoncé som i mitten av juni födde tvillingarna Rumi och Sir Carter, vägrar enligt uppgifter låta Kim komma i närheten av dem.
Annons

Konflikten mellan Beyoncé, 35, och Kim Kardashian, 36, ska ha nått sin pik, rapporterar radaronline.com. Under flera år har Kim Kardashian kämpat för att få kalla Beyoncé sin “BFF”, men nu verkar realitystjärnan gett upp, skriver radaronline. Och anledningen sägs vara att Beyoncé och Jay Z, 47, inte bjudit in henne till att träffa deras nyfödda tvillingar Rumi och Sir Carter, som kom till världen med hjälp av samma doktor som hela Kardashian-klanen använt sig av.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt en källa till radaronline.com ska Kim och Beyoncé inte ha pratat på väldigt länge.

– Beyoncé litar inte på Kim med hennes hemligheter och håller henne på armlängds avstånd. Kim är inte en del av Beyoncés innersta cirkel och kommer aldrig att bli, säger källan.

Både Kim Kardashian och Kanye West, 40, har kämpat länge för att höra till Beyoncés och Jay Z viktigaste umgänge, men gång på gång blivit besvikna. När Kim blev rånad i Paris hade både hon och maken väntat sig stöd från Beyoncé och Jay Z, något de inte fick.

Annons

–Kanye tyckte att det var dåligt att varken Beyoncé eller Jay-Z ringde för att höra hur Kim mådde, säger en källa till radaronline.

Efter detta försökte Kim och Kanye trots allt med att bjuda in Beyoncé och Jay Z till en av Kardashian-släktens stora fester. Den inbjudan skickades dock tillbaka till realitystjärnans och artistens hem märkt med texten “Return to sender”…

Foto: IBL

 

Annons