Beverly Hills-stjärnan akut till sjukhus efter massiv stroke

Luke Perry Stroke

Beverly Hills-stjärnan Luke Perry drabbades under torsdagen av en massiv stroke. I nuläget vårdas han på sjukhus och får stöd av tidigare kollegorna.

Skådespelaren Luke Perry, 52, har drabbats av en massiv stroke. Det var klockan 9.40 under torsdagsmorgonen som ambulans tillkallades till Perrys hem i Sherman Oaks, Los Angeles, skriver TMZ.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Ambulansen förde stjärnan akut till ett sjukhus i närheten. Han ska för närvarande vara nedsövd och hans tillstånd är ännu oklart.

– Luke Perry ligger för närvarande under observation på sjukhuset, har en talesperson för skådespelaren sagt till TMZ.

Oro bland Beverly Hills-kollegorna

Luke Perry slog igenom som hårdingen Dylan McKay i TV-serien Beverly Hills 90210 under 90-talet. Tidigare i veckan kom uppgifter om att gänget från originalserien ska återförenas i tv-serien 90210. De som är aktuella för comebacken är Jason Priestley, 49, Tori Spelling, 45, Jennie Garth, 46, Ian Ziering, 54, Gabrielle Carteris, 58 och Brian Austin Green, 45. Luke Perry har dock inte skrivit kontrakt för serien.

Luke Perrys kollega Ian Ziering, som senast synts i Sharknado-filmerna, har skrivit ett inlägg om sin vän på Instagram.

Det finns inte ord för vad jag känner efter att ha fått den chockerande nyheten. Låt oss alla be för ett snabbt tillfrisknande“, skriver Ian Ziering till en bild där han pussar en ung Luke Perry.

Även Beverly Hills-kollegan Shannen Dorethy har lagt upp en bild på Luke Perry med en önskan om hans snabba tillfrisknande.

Min vän. Håller dig nära mig och ger dig min styrka. Du fixar det här“, skriver hon.

Luke Perry syntes senast i rollen som Archies pappa Fred Andrews i Netflix-serien Riverdale. Han har nyligen spelat in nya avsnitt till serien.

LÄS MER: Tori Spelling erkänner sexet med Beverly Hills-kollegorna

LÄS MER: ”Beverly Hills”-stjärnans psykbryt – polis tillkallades till hemmet

FOTO: TT

SENASTE NYTT!