BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Beverly Hills-skådespelaren Joe E. Tata är död – blev 85 år

26 aug, 2022 
Beverly hills-skådespelaren Joe har gått bort.
Beverly Hills-skådespelaren Joe E. Tata har dött.
Nu sörjs han av kollegorna.
”Kommer alltid att minnas det där leendet och det busiga, kärleksfulla skrattet.”, skriver en av skådespelarna från serien.
Annons
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålderBrand logo
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

Folkkära skådespelaren Joe E. Tata har gått bort. Han var mest känd i rollen som Nathaniel ”Nat” Bus sichio, ägaren till serveringen The Peach Pit i populära tv-serien Beverly Hills 90210. På Nats restaurang kunde vi ofta se Kelly, Brenda, Donna, Brandon, Steve under seriens första säsonger.

Hyllas av Beverly Hills-kollegorna efter bortgången

Joe E. Tata drabbades av Alzheimers för åtta år sedan och gick bort under onsdagen den 24 augusti, han blev 85 år gammal.

Flera av skådespelarna i Beverly Hills 90210 hyllar nu den bortgångne kollegan.

”Han var en av de vänligaste, roligaste, mest professionella och fantastiska människor jag har haft glädjen att få arbeta med och ännu viktigare fått vara vän med, i hela mitt liv”, skriver Tori Spelling som spelade Donna i serien.

Annons

Jennie Garth känslosamma ord: ”Mitt hjärta sörjer”

Även skådespelaren Jennie Garth, som spelade Kelly i Beverly Hills har publicerat ett inlägg om Joe.

”Mitt hjärta sörjer, men jag kommer alltid att minnas det där leendet och det busiga, kärleksfulla skrattet. Det känns som att det pågår en återföreningsfest på Peach Pit i himlen och det är en tröst att veta att det kommer att finnas en plats där för mig en dag, omgiven av mina vänner.”

Tori Spelling, Joe E. Tata och Jennie Garth
Tori Spelling, Joe E. Tata och Jennie Garth år 2019.

FOTO: ©Aaron Spelling Prods/Courtesy Everett Collection / TT

Annons