LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Nya uppgifter: Bella Hadid och The Weeknd går skilda vägar

07 aug, 2019 
AvAndreas Kristensson
Bella Hadid och The Weeknd
Bella Hadid och artisten The Weeknd har återigen gjort slut efter ett år tillsammans. Den här gången ska det handla om förtroendeproblem och bristande tillit.
Annons
Bella Hadid och The Weeknd har gjort slut – igenBrand logo
Bella Hadid och The Weeknd har gjort slut – igen

Ett år efter återföreningen har fotomodellen Bella Hadid, 22, och artisten Abel Makkonen Tesfaye, eller The Weeknd som han är mest känd som, 29, återigen gjort slut. En källa till In touch förklarar att det långa avståndet i kombination med svårigheter att lita på varandra till slut blev för mycket.

– De gjorde slut på grund av förtroendeproblem och samtidigt bodde dem så långt ifrån varandra, berättar källan för sajten.

Paret har haft svårigheter att komma överens då båda har väldigt mycket på gång. Medan Bella Hadid förbereder sig för en ny modevisning, ska The Weeknd släppa ny musik. Med scheman som inte gått ihop har paret bråkat en hel del och dessutom haft svårt att hitta tid till att umgås.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har bråkat väldigt mycket nyligen, de har inte tillbringat kvalitetstid tillsammans på flera månader, säger en källa till E!

Paret hittade tillbaka till varandra 2018 efter att The Weeknd tidigare dejtat superstjärnan Selena Gomez. Första gången Bella Hadid och Abel Makkonen Tesfaye träffades var 2015 och har sedan dess blivit ihop, gjort slut, blivit ihop och återigen gjort slut.

Annons

The Weeknd har raderat sitt Instagram-konto

En vecka innan det avslöjades att paret gått skilda vägar raderade The Weeknd sitt Instagram-konto. Trots det har han kvar sitt välkända konto på Twitter och la nyligen ut en bild där han förklarar att det är fullt fokus på musiken framöver.

”Fullt fokus på nya albumet”, skrev The Weeknd.

Bella Hadid gjorde däremot tvärtom och har publicerat en mängd bilder på sin Instagram de senaste dagarna. Bland annat ett inlägg där hon förklarar att hennes känslor enbart är positiva i kärlekens tecken.

”Mina känslor består endast av ljus och kärlek”, skriver hon i inlägget.

Många av följarna var chockerade över att paret inte längre är tillsammans. Däremot kommenterade en av följarna att det nog var det bästa som kunde hänt med tanke på The Weeknds kommande musik.

”TACK FÖR ATT DU GER ABEL UTRYMME FÖR HANS NÄSTA ALBUM, NI KOMMER HITTA TILLBAKA TILL VARANDRA”

FOTO: Riccardo Giordano/IPA/Shutterstock, Odette Martin/Shutterstock

Annons