LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Baywatch-stjärnan är dödligt sjuk – har inte råd med sina behandlingar

18 jan, 2024 
Baywatch-stjärnan Nicole Eggert diagnoserades med bröstcancer för bara några månader sedan.
Nu talar hon ut om tuffa kampen och även pengarna som behövs till den dyra behandlingen.
– Jag har ingenting, säger Nicole Eggert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”Brand logo
Nanne Grönvall om cancerdiagnosen: ”Ångesten och ovissheten”

Nicole Eggert, 52, gjorde stor succé på 90-talet när hon medverkade i populära Baywatch. Tillsammans med Pamela Anderson spelade hon livräddare i folkkära serien och blev snabbt en stor favorit. Efter det fick hon även roller i flertal filmer och karriären stack iväg.

Mellan 2000 och 2002 var hon gift med skådespelaren Justin Herwick, som hon 1998 fick en dotter tillsammans med. 2011 fick Nicole också en till dotter med en annan man.

Men Nicole har tagit ett stort kliv från rampljuset. I december fick hon ett tragiskt besked och livet tog en drastisk vändning.

Baywatch-stjärnan Nicole Eggerts tragiska öde – blivit dödligt sjuk

Det var i höstas som Nicole märkte att hennes kropp förändrats då hon hade gått upp mycket i vikt under en kort tid. Hon fick även ont i brösten, men trodde att det hela var klimakteriebesvär. Det var först när hon upptäckte en knöl i bröstet i oktober som hon sökte hjälp hos läkare.

Annons

– Det bultade och gjorde ont. Jag gick genast till läkaren på vårdcentralen och hon sa till mig att jag genast behövde undersöka det där. Problemet var att jag inte kunde få en tid. Allt var bokat. Så jag behövde vänta till november innan jag kunde göra det, har Nicole tidigare berättat för People.

Baywatch-stjärnan Nicole Eggerts har inte råd med behandlingarna

En kort tid efter flera biopsier och mammografi fick Nicole beskedet att hon drabbats av bröstcancer i andra stadiet.

– Jag kan helt klart känna den. Den är där. Den måste tas bort. Så det är bara en fråga om huruvida jag behöver genomgå behandling före operationen eller tvärtom, har Nicole tidigare sagt till sajten.

Nu har en Gofundme-insamling startats av en nära vän. För att Nicole ska ha råd med alla dyra cancerbehandlingar. Nicole Eggert har inga föräldrar i livet eller annan familj som kan hjälpa henne med hennes 12-åriga dotter Keegan.

– Det är så överväldigande, och jag gör vad jag kan för att inte spinna iväg. På kvällen när jag lägger mig kan jag få panik för jag tänker på, tja, vem ska täcka alla räkningar? Vem ska göra allt?

FOTO: Shooting Star/TT

Annons