TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Barnens oro över Brad Pitt – efter ohälsosamma beteendet

23 jun, 2019 
AvOla Brising
Brad Pitts barn är oroade över sin fars hälsa då Brad har börjat kedjeröka igen.
Brad Pitt kan inte bli kvitt sitt nikotinberoende och röker två paket cigaretter om dagen. De sex barnen är livrädda att han ska få lungcancer och dö.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Det har gått tre år sedan Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, skilde sig. De två var ett par under 12 års tid och gifte sig 2014 i Frankrike. Det var en hemlig vigsel där ex-makarnas alla sex barn närvarade: Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, och tvillingarna Knox och Vivienne, 10.

Trots att ”Brangelina” bröt upp redan 2016, var det inte förrän i maj i år som en domare slutligen godkände deras nya relationsstatus som singlar. Paret är nämligen fortfarande i processen av att slutföra sin skilsmässa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Anledningen till att de nu äntligen kunde skriva sig som singlar var att de nyligen lyckades komma överens om, och underteckna, ett temporärt vårdnadsavtal som tillåter Brad att träffa barnen regelbundet. Ända sedan de separerade har nämligen ex-makarna legat i en vårdnadstvist eftersom de varit oense om hur barnen ska uppfostras.

Men att Brad Pitt länge behövt oroa sig över om han ska få träffa sina barn eller inte, har påverkat både honom och barnen negativt. Han är nämligen sedan sin ungdom nikotinberoende och har aldrig riktigt kunnat sluta röka. Och nu rapporterar sajten Radar online att barnen är livrädda för vad som ska hända med deras fars hälsa, eftersom han har börjat kedjeröka igen.

Annons

– Brad vejpade under en period, men den senaste tiden har han börjat röka två paket cigaretter om dagen igen, och inga är mer oroliga över detta än hans barn, säger en källa i skådisens närhet till sajten.

Alla barnen är extremt hälsomedvetna

Uppgiftslämnaren fortsätter med att förklara:

– De är alla väldigt hälsomedvetna och har lärt sig från tidig ålder hur farligt det är att röka, detta trots att båda deras föräldrar har rökt till och från under hela deras liv.

Så inte nog med att Brad Pitt utsätter sig själv för stora hälsorisker genom att röka så mycket varje dag. Dessutom blir de sex barnen extremt ångestfyllda så fort de tänker på sin pappa. Några av dem oroar sig nästan dagligen över att han när som helst ska dö i lungcancer eller kol.

– Angie lyckades sluta röka för några år sedan och barnen är så stolta över henne. Men Brad är fortfarande hopplöst nikotinberoende och det gör att de knappt kan sova på nätterna längre, avslutar källan.

FOTO: TT

Annons