LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Barnen vårdas efter Brad Pitt och Angelina Jolies bråk

25 aug, 2020 
Malin Ljung
Brad Pitts omtalade tal – efter beslutet om barnen
För fyra år sedan gick Brad Pitt och Angelina Jolie skilda vägar efter ett storbråk under en flygresa. Skilsmässan pågår fortfarande, och nu kommer det fram att barnen får vård.
Annons

Angelina Jolie och Brad Pitt verkade utåt sett leva ett underbart familjeliv med de sex barnen Maddox, Pax, Sahara, Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox. Men i september 2016 rasade fasaden när Angelina ansökte om skilsmässa. Det som fick henne att ta beslutet var en dramatisk flygresa där Brad och äldsta sonen Maddox, då 15 år, ska ha hamnat i luven på varandra.

Trots att det gått fyra år sedan de gick skilda vägar så pågår fortfarande rättsliga förhandlingar kring skilsmässan, och framför allt barnen. Angelina Jolie vill ha hela vårdnaden om barnen och de bor hos henne, medan Brad setts besöka dem. Dock har han inte setts offentligt tillsammans med barnen sedan uppbrottet.

Barnen tar skada av bråken

I veckan möttes stjärnornas advokater i rätten för att än en gång diskutera detaljer kring skilsmässan, och nu kommer nya uppgifter om att Angelina ska vara den som förhalar att skilsmässan drar ut på tiden.

Annons

– På något sätt vill hon inte att skilsmässan ska avslutas, hon försöker hålla fast, säger en källa enligt Page Six.

Men personer i hennes närhet oroas för att den sega processen och alla bråk påverkar barnen på ett negativt sätt.

– Ju länge hon håller på så här, ju mer skada tar barnen, säger personen.

Trots att det gått fyra år sedan den turbulenta flygresan har den traumatiserat barnen så pass mycket att de fortfarande får vård i form av terapi.

Brad Pitt och Angelina Jolies vårdnadstvist

I dagsläget har egentligen Brad Pitt rätt att ha barnen hälften av tiden, men något varannan vecka-liv har inte infunnit sig i familjens hemstad Los Angeles. Istället bor barnen hos Angelina, medan Brad brukar besöka dem där. Dock har han ingen kontakt med 19-årige Maddox, relationen är skadad efter deras bråk för fyra år sedan.

– Brad tillbringar tid med barnen med det är fortfarande begränsat och det är frustrerande, säger en person med insyn.

Nästa vecka ska exmakarnas vårdnadstvist än en gång avhandlas i rätten, och många hoppas på att fördelningen blir mer rättvis.

– Båda föräldrarna vill tillbringa så mycket tid som möjligt med barnen, men som det är nu är det uppenbart till fördel för henne att vara med barnen. Förhoppningsvis blir det mer rättvist i framtiden.

FOTO: TT

Annons