Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Bachelorn akut till sjukhus under inspelningen: ”Fick stygn”

09 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Mitt under inspelningarna av den nya säsongen av amerikanska Bachelor råkade ungkarlen Peter Weber ut för en allvarlig olycka och fick akut uppsöka sjukhus.
Olyckan ledde till operation där bachelorn fick sys med 22 stygn – i ansiktet.
Annons
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”Brand logo
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”

Piloten Peter Weber, 28, var en av deltagarna i årets säsong av amerikanska The Bachelorette där Hannah Brown, 25, sökte efter sin stora kärlek. Men Peter vann inte Hannahs hjärta utan blev bortvald som den tredje sista personen i säsongen.

I september blev det däremot klart att Peter Weber skulle ges en ny chans att hitta kärleken i tv när han blev utvald till att bli 2020 års amerikanska Bachelor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är så tacksam just nu för att ha den här möjligheten framför mig, berättade Peter Weber i samband med att hans Bachelor-medverkan avslöjades och fortsatte:

– Jag känner mig väldigt emotionell just nu. Det här är galet. Det är livsomvälvande. Jag har på riktigt, i hela mitt liv, sett fram emot att hitta min tjej och den där första personen som jag inte kan vänta på att få tillbringa resten av mitt liv med… Jag har all tro i världen på att detta kan fungera för mig och jag vet att det kommer att göra det”.

Annons

Och nu är det nära! Inspelningarna av den 24:e säsongen av The Bachelor, med Peter Weber i spetsen, har i dagarna dragit igång på Costa Rica. Men en allvarlig olycka med ungkarlen höll på att stoppa hela produktionen.

Fick akut uppsöka sjukhus

Dagen innan de kärlekssökande tjejerna skulle anlända till Costa Rica var bachelorn ute på en golfrunda när han plötsligt skadades, vilket RadarOnline var först att rapportera om.

– Han skulle kliva in i golfbilen, men ramlade och skar upp ansiktet på två cocktailglas som han höll i, säger en källa till sajten.

Efter olyckan tvingades Peter Weber färdas i två timmar till ett sjukhus för att sedan genomgå en operation – där bachelorn enligt källan fick sys med 22 stygn i ansiktet.

Även Bachelor-programledaren Chris Harrison, 48, bekräftar olyckan för The Hollywood Reporter.

– Peter drabbades av en oförutsebar olycka. Han skar sig i ansiktet, fick stygn, men är 100 procent okej och produktionen är redan igång igen, berättar programledaren och fortsätter:

– Han är fortfarande den stiliga och snygga pilot vi alla har drömt om.

FOTO: TT, Instagram

Annons