LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Babylycka! The Hills-profilen har blivit mamma

01 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
”The Hills”-stjärnan Whitney Eve Port har under senare tid genomgått en jobbig graviditet. Men nu är babylyckan total. Igår lät hon världen veta att hon och kärleken Tim Rosenman nu äntligen välkomnat sin lilla ögonsten - en son. Och till skillnad från många gravida mammor valde Whitney att vänta med att ta reda på barnets kön ända fram till födseln..!
Annons

Det är inte alltför längesedan vi på Hänt kunde berätta att Lauren Conrad, 31, även hon en före detta ”The Hills”-stjärna, fött en liten son. Det skulle heller inte dröja speciellt länge innan vännen Whitney Eve Port, 32, också skulle bli mamma.

Whitney och maken Tim.

Den 27 juli kom dagen med stort D och igår berättade Whitney tillsammans med sin make Tim Rosenman den glädjande nyheten på sitt Instagramkonto:

“Förlåt för att jag har varit frånvarande i typ en vecka! Jag tappade min telefon. Skojar bara!! Jag har skapat en människa!”, skrev hon till sina följare och publicerade en bild på vad den lilla sonen skulle heta och berättade att hon efter omständigheterna mådde bra:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Alla är så glada och mår bra och vi är hemma nu. Jag är helt besatt och kär och jag önskar att jag kunde dela denna glädjen med alla er där ute”.

Annons

Whitney ville även berätta för världen att det framöver kommer bli svårt att inte publicera något barnrelaterat på kontot:

”Jag kommer försöka att göra mitt bästa för att inte bli en sådana mamma vars flöde bara består av sitt barn men jag kan verkligen förstå hur svårt det kommer att bli!”, avslutade hon.

Något annat som skiljer sig från många andra mammor, är att Whitney valde att inte ta reda på om det skulle bli en liten pojke eller flicka. Nej, hon väntade med att få reda på det när dagen väl var kommen, och det blev en liten pojke vid namn Sonny Sanford Rosenman. Vidare lät hon sina följare att klicka in på hennes blogg där hon delar med sig ännu mer av sin förlossning och bilder på den ”nya” lilla familjen.

Tim och och Whitney gifte sig 2015 och valde att berätta gravidnyheten redan i februari i år, och har sedan dess gått i väntans tider. Men nu kan alltså paret pusta ut!

Stort grattis till den lilla pojken önskar vi på Hänt! Vi slår var om att Whitney kommer bli världens underbaraste mamma.

Foto: IBL/Instagram

Annons