LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Babylycka för tv-paret: ”Vi har fått en vacker och frisk...”

02 okt, 2017 
Realitytv-paret Spencer Pratt och Heidi Montag har äntligen blivit föräldrar åt en liten pojke. – Tuffaste och mest givande upplevelsen någonsin, berättar Heidi för Us Weekly om förlossningen.
Annons

Vi har svårt att tro att någon har missat att ”The Hills”-stjärnorna Heidi Montag, 31, och Spencer Pratt, 34, väntar barn – för hur många gånger har inte paret anlitat en fotograf för att föreviga deras graviditet på bild? Inte för att det hade behövts, men nu blir det inga fler gravidbilder – för Heidi har äntligen fött! De avslöjar för Us Weekly. Könet då? Det blev en liten pojke.

– Heidi och Spencer är sedan eftermiddagen stolta föräldrar till en frisk liten pojke, säger deras presskontakt till Us Weekly.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För sajten berättar Heidi om förlossningen.

– Vi är så välsignade över att ha fått en vacker och frisk liten pojke. Det var den tuffaste och mest givande upplevelsen någonsin, säger hon.

Och nog är föräldrarna extra glada. Tidigare i år när Heidi avslöjade sin graviditet, berättade hon att hon gärna vill ha en liten pojke.

– Jag hoppas att det blir en pojke. Jag har alltid velat ha en pojke först. Jag skulle älska att få en son och att namnet Pratt får leva vidare, sa Heidi Montag tidigare till Us Weekly.

Pojken har redan fått ett namn. Han ska heta Gunner Stone. På Twitter hyllar många de nyblivna föräldrarnas namnval.

”Gunner Stone är ett stenhårt namn”, skriver en följare.

Har ni mot förmodan missat Heidi och Spencers kärleksfulla gravibilder så får ni ett smakprov på det här!

Foto: Stella Pictures

Annons