Avslöjat: Triangeldramat bakom uppbrottet mellan Kourtney och Younes

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima har gjort slut och nu sägs det att Kourts ex Scott Disick kan ha något med det att göra!

Kourtney Kardashian och Younes Bendjima har gjort slut. Han har dessutom redan hittat en ny tjej, medan Scott Disick öppnar upp för en återförening med Kourtney...

Vilket triangeldrama!

Igår chockades Hollywood av ett nytt breakup. Kourtney Kardashian, 39, och hennes boytoy, 25-årige Younes Bendjima, är inte längre tillsammans. Younes gjorde dessutom uppbrottet väldigt tydligt när han sågs gosa med en annan tjej i Mexiko, modellen Jordan Ozuna, 24. Till råga på allt är Jordan Ozuna ”bukis” med Kourtney Kardashians lillasyster Kylie Jenner, 21, eftersom hon varit ihop med Kylies ex, rapparen Tyga, 28.

Hängde ni med?

Men det är inte slut där! I det här trassliga dramat ingår dessutom en annan komponent, nämligen Kourtney Kardashians ex Scott Disick, 35, som nu sägs vara den personen som orsakat uppbrottet!

Scott öppnar upp för en återförening med Kourtney i det senaste avsnittet av nya säsongen av ”Familjen Kardashian”, trots att han är tillsammans med Sofia Richie, 19!

I tv-programmet syns han samtala med Kourtneys systrar, Kim, 37, och Khloé Kardashian, 34. Khloé frågar om det finns någon chans att Scott och Kourtney blir ihop igen.

– Jag vet att du är lycklig, men tror du att du och Kourt till slut gifter er inom ett par år? frågar Khloé och Kim flikar in:

– Ser du in i framtiden?

Scott Disick blir ordentligt ställd mot väggen, men svarar till slut:

– Vi har alltid sagt att vi ska bli ihop igen när vi är typ 40, säger han och uppmärksammar systrarna på att Kourtney ju snart är 40.

– Jag är mycket yngre, jag är i tidiga 30, hon är snart 40.

Outch! Kan det ha varit orsaken till att Younes Bendjima lämnade Kourtney Kardashian, att det inte fanns någon framtid för dem? Och hur känns det för Sofia Richie nu..? Så många frågor… Men fortsättning lär ju följa!

Younes Bendjima och Kourtney Kardashian började dejta i december 2016.

Kourtney har tre barn med exet Scott Disick, Mason, Penelope och Reign. Här är Scott med de två förstnämnda. 

Det var efter den här Italien-semestern som paret gick skilda vägar.

Modellen Jordan Ozuna har setts mysa med Younes efter uppbrottet.

Kourtneys ex Scott Disick sägs också ha något att göra med uppbrottet eftersom han vill återförenas med Kourtney, trots att han idag är tillsammans med Sofia Richie!

LÄS OCKSÅ: Chocken: Slut mellan Kourtney och Younes – han har hittat en ny

LÄS OCKSÅ: Fansen chockas av Sofia Richies förvandling: ”Precis som Kourtney”

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN