LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Avskyn mot tv-mamman – stoppade sonen från att fira födelsedagen med familjen

25 jul, 2017 
Malin Ljung
För ett år sedan skickade Kate Gosselin 12-årige sonen Colin till ett hem för barn med speciella behov. Nu rasar fansen mot att hon inte ens lät honom komma hem och fira sin födelsedag med sina fem sexlingssyskon.
Annons

I höstas meddelade åttabarnsmamman Kate Gosselin att sonen Colin, 12, hade fått flytta hemifrån. Hon hade flyttat honom till ett hem för barn med speciella behov i Philadelphia.

– Det är väldigt jobbigt när du som mamma måste erkänna att du inte räcker till för sitt barns behov. Det är det jag kämpat med, sa hon då.

Fansen har inte svalt ursäkten med hull och hår, utan har istället sågat Kate för beslutet och hävdat att Colin skulle må bättre hos sin familj och med sina sju syskon. Men trots det har Kate inte låtit honom flytta hem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har fansen riktat ny skarp kritik mot Gosselin. För när sexlingarna nyligen firade sin 13:e födelsedag följdes de av ett kamerateam, men när programmet sändes under måndagen lyste Colin med sin frånvaro. Istället var det bara hans fem sexlingsyskon AadenAlexisHannahLeah och Joel som firades storslaget. Med på kalaset fanns även tvillingsystrarna Mady ochCara, 16.

Annons
Kate med alla sina åtta barn.

Kritiken mot Kate Gosselin har varit enorm efter att programmets visats, och sajten Hollywood Life har sammanställt några av de starka reaktionerna på sociala medier.

“På Kate Plus 8 firar de att de fyller 13 år. Men en bror är inte där. Det är inte rättvist mot honom. Han fyller också 13”, skriver en person.

“Såg någon Kate Plus 8? Jag tror Colin behöver vara hemma med sin familj. Jag gråter för det här”, skriver en annan.

 

Annons

Kate Gosselin har i skrivande stund inte svarat på kritiken.

FOTO: Ibl

Annons