Avskyn mot tv-mamman – stoppade sonen från att fira födelsedagen med familjen

Avskyn mot tv-mamman – stoppade sonen från att fira födelsedagen med familjen

För ett år sedan skickade Kate Gosselin 12-årige sonen Colin till ett hem för barn med speciella behov. Nu rasar fansen mot att hon inte ens lät honom komma hem och fira sin födelsedag med sina fem sexlingssyskon.

I höstas meddelade åttabarnsmamman Kate Gosselin att sonen Colin, 12, hade fått flytta hemifrån. Hon hade flyttat honom till ett hem för barn med speciella behov i Philadelphia.

– Det är väldigt jobbigt när du som mamma måste erkänna att du inte räcker till för sitt barns behov. Det är det jag kämpat med, sa hon då.

Fansen har inte svalt ursäkten med hull och hår, utan har istället sågat Kate för beslutet och hävdat att Colin skulle må bättre hos sin familj och med sina sju syskon. Men trots det har Kate inte låtit honom flytta hem.

Nu har fansen riktat ny skarp kritik mot Gosselin. För när sexlingarna nyligen firade sin 13:e födelsedag följdes de av ett kamerateam, men när programmet sändes under måndagen lyste Colin med sin frånvaro. Istället var det bara hans fem sexlingsyskon AadenAlexisHannahLeah och Joel som firades storslaget. Med på kalaset fanns även tvillingsystrarna Mady ochCara, 16.

Kate med alla sina åtta barn.

Kritiken mot Kate Gosselin har varit enorm efter att programmets visats, och sajten Hollywood Life har sammanställt några av de starka reaktionerna på sociala medier.

“På Kate Plus 8 firar de att de fyller 13 år. Men en bror är inte där. Det är inte rättvist mot honom. Han fyller också 13”, skriver en person.

“Såg någon Kate Plus 8? Jag tror Colin behöver vara hemma med sin familj. Jag gråter för det här”, skriver en annan.

 

Kate Gosselin har i skrivande stund inte svarat på kritiken.

LÄS OCKSÅ: Unga tv-mamman förlorar vårdnaden om sonen – igen

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Folkkära tv-profilen klar för i Biggest Loser VIP

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN