Ellen DeGeneres i storbråk med kollegan: "Tål mig inte"

Ellen DeGeneres i storbråk med kollegan: "Tål mig inte"

Tv-stjärnan Ellen DeGeneres och komikern Kathy Griffin kommer inte överens. Nu berättar Griffin om den kyliga relationen stjärnorna emellan.

Komikern Kathy Griffin, 56, är känd för sina kontroversiella uttalanden i Hollywood. Nyligen hamnade hon i blåsväder efter att ha delat en bild på sig själv där hon håller i Donald Trumps avhuggna huvud, för att göra reklam för sin kommande världsturné “Laughing your head off”. Efter att ha kritiserats för detta valde hon först att be om ursäkt, för att sedan ta tillbaka ursäkten, skriver Radar Online.

I en ny intervju med Sydney Morning Herald berättar Kathy Griffin nu om hur hon upplevt att Hollywood vänt henne ryggen, och att populära tv-programledaren Ellen DeGeneres, 59, ska ha varit en av dem som inte stöttat henne i denna svåra tid.

– Jag har länge betraktat mig själv som en ”outsider” i Hollywood. Ellen Degeneres tål mig inte och alla gillar henne. Typiskt mig att vara den enda. Jag gör bara saker annorlunda, jag antar att jag kommer få betala för det förr eller senare. Men jag kan bara göra det ärligt, säger hon.

Och det här är inte första gången Ellen DeGeneres och Kathy Griffin hamnar i osämja. Griffin som tidigare uttalat sig om att kvinnor i hennes ålder inte har samma rättigheter som män i Hollywood, har enligt Radar Online uttryckt missnöje över att Ellen DeGeneres inte skulle göra tillräckligt mycket för att stå upp för sina kvinnliga kollegor i branschen.

Kathy Griffin ska även ha anklagat Ellen DeGeneres för att ha slängt ut henne från ett backstage-rum under en Emmy-gala ett år, skriver Radar Online.

Läs också: Hollywoodfruarna i nytt infekterat storbråk – om könshår

Läs också: Ellen DeGeneres om mobbningen i Hollywood

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN