TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Ashton Kutchers och Mila Kunis bebislycka

02 dec, 2016 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
Ashton Kutcher och Mila Kunis har blivit föräldrar för andra gången!
Annons

Ashton Kutcher, 38, och Mila Kunis, 33, har blivit föredrar på nytt. Enligt tidningen People välkomnade paret en liten son till världen onsdagen den 30 november, vilket parets presstalesman bekräftar för tidningen. Paret som är gifta sedan 2015 och som tidigare spelat mot varandra i den populära tv-serien “That 70’s show”, har tidigare i år redan avslöjat att det var en son de väntade.

– Vi har inte berättat det för någon. Vi ska få en pojke, berättade Ashton Kutcher i en intervju med “Late Night With Seth Mayer”.

Pregnant Mila Kunis, Ashton Kutcher, & Wyatt Kutcher Grab Breakfast

När paret fick sitt första barn, Wyatt Isabelle, 2, berättade Ashton vilken bra mamma hans barn har.

– Det mest fantastiska med att få en bebis är min partner Mila. Hon är den bästa mamman. Jag går till arbetet varje dag och kommer hem och hon är helt perfekt. Och det verkar som att allt gått fantastiskt bra. Och jag vet att något säkert inte gjort det, men hon säger aldrig något. Det är otroligt. Hon är otrolig, sa Ashton Kutcher hos tv-stjärnan Ellen DeGeneres, 58, i hennes show enligt Us Weekly.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons