BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Artisten Jessie J är gravid – orden om lyckan: ”Så glad och livrädd”

07 jan, 2023 
Jessie J
Artisen Jessie J är gravid!
Det berättar artisten på Instagram.
”Glad och livrädd”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gott nytt år önskar Gunilla Persson från HollywoodBrand logo
Gott nytt år önskar Gunilla Persson från Hollywood

Artisten Jessie J har enorma framgångar inom musiken, hon ligger bakom kända hits som Price Tag, Flashlight och Bang Bang för att nämna några.

Men snart väntar ett annat liv för artisten – hon är nämligen gravid!

Jessie J:s gravidlycka: ”Jag är så glad och livrädd”

På Instagram berättar Jessie om lyckan över att äntligen vara gravid. Samtidigt konstaterar sångerskan att hon är livrädd över att berätta det.

”Jag är så glad och livrädd att äntligen dela detta...”, inleder Jessie J.

Hon fortsätter:

”Var snäll mot mig. Ärligt talat, vill bara fulgråta offentligt i en kattkostym och äta saltgurkor med choklad utan några frågor”

Fick missfall timmar innan konserten: ”Inte längre fanns några hjärtslag”

Jessie J har öppenhjärtigt berättat hur hon tidigare har drabbats av missfall – timmar innan hon skulle kliva på scenen.

”I går morse skrattade jag med en vän och sa: ’Allvarligt talat, hur ska jag ta mig igenom mitt gig i LA i morgon kväll utan att berätta för hela publiken att jag är gravid?’. I går eftermiddag fasade jag för hur jag skulle ta mig igenom giget utan att bryta ihop, efter att ha varit på mitt tredje ultraljud och fått höra att det inte längre fanns några hjärtslag”, skrev artisten på Instagram 2021.

FOTO: Stephen Lock / i-Images / TT

Annons