LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Artisten har tatuerat in Harry Styles ansikte på kinden

29 jan, 2019 
Harry Styles tatuerad på kinden
Sångerskan Kelsy Karter är ett stort fan av One Direction-stjärnan Harry Styles. Nu har hon tatuerat in artistens ansikte på sitt eget – något som chockar fansen.
Annons

Sångerskan Kelsy Karter, 25, släppte sitt första album Kiss the Boys 2015 efter att ha flyttat från hemlandet Nya Zeeland till Los Angeles, USA. Musikkarriären har nyligen tagit fart för 25-åringen, som nu har stora planer inför framtiden. Kelsy hoppas nämligen på att spela in en duett tillsammans med One Direction-stjärnan Harry Styles, 24.

Lagom till Harrys födelsedag, den första februari, har Kelsy gått ett steg närmare mot att få popstjärnans uppmärksamhet. Hon tillkännagav beslutet på Twitter tidigare i veckan:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Äntligen har jag kommit på vad jag ska ge Harry i födelsedagspresent..”, skrev hon kryptiskt.

Har tatuerat in Harry Styles ansikte

25-åringen har tidigare pratat om sin kärlek till Harry:

– Det jag älskar med honom från en professionell synvinkel är att han här gått från att göra popmusik till att bli soloartist och släppa ett klassiskt rockalbum. Han har introducerat unga människor för den typ av musik jag vill göra. Jag är väldigt tacksam för det. Jag vill ha hans karriär, jag är en kvinnlig version av honom, berättade hon för Mirror i somras.

Annons

Numera är Harry inte bara en inspirationskälla för sångerskan – utan även en del av henne. Detta efter att hon tog beslutet att tatuera in hans ansikte på sin kind.

I ett inlägg på sitt Instagramkonto visar Kelsy upp den annorlunda tatueringen:

”Mamma, titta vad jag tvingade mig själv att göra”, skriver hon i bildtexten.

Det är alltså det här som är hennes födelsedagspresent till Harry. Vi får hoppas att han blir gladare över Kelsys hängivelse än vad hennes följare är. I kommentarsfältet är det tydligt att många anser att tatueringen är dåligt utförd:

”Jag hoppas verkligen att det här inte är sant, för det där ser inte ut som Harry”, skriver en person.

”Jag hade fattat om du gjort den på armen, men i ansiktet? Jag älskar Harry också men jag är inte så galen”, skriver en annan.

”Du måste skämta”, skriver en tredje.

Artisten har ännu inte uttalat sig om huruvida tatueringen är riktigt eller fejk. Men eftersom hon poserar bredvid tatueraren Romeo Lacoste får vi anta att hon faktiskt har lagt sig under nålen.

FOTO: Evan Agostini/TT/Instagram

Annons