LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Artisten avslöjar sanningen om Harry Styles-tatueringen

03 feb, 2019 
AvLotta Gray
Sanningen om Harry Styles-tatueringen
Kelsy Karter fick en hel värld att chockas när hon visade upp sin nya tatuering. Nu berättar hon sanningen om bläcket.
Annons

Sångerskan Kelsy Karter, 25, har en besatthet av kollegan, One Direction-stjärnan Harry Styles, 24. Hennes största önskan är att få sjunga in en duett med artisten och i hopp om att få hans uppmärksamhet lät hon tatuera in en bild på hans ansikte på sin kind för dryga veckan sedan. Många spekulerade i om det var en låtsats tatuering men Kelsy svarade inte på de frågorna utan lät folk sväva i ovisshet.

– Det jag älskar med honom från en professionell synvinkel är att han gått från att göra popmusik till att bli soloartist och släppa ett klassiskt rockalbum. Han har introducerat unga människor för den typ av musik jag vill göra. Jag är väldigt tacksam för det. Jag vill ha hans karriär, jag är en kvinnlig version av honom, berättade hon för Mirror i somras och postade en bild på sin kind.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Följarna chockades och var inte sena att rasa:

”Jag hoppas verkligen att det här inte är sant, för det där ser inte ut som Harry”, skriver en person.

Annons

”Jag hade fattat om du gjort den på armen, men i ansiktet? Jag älskar Harry också men jag är inte så galen”, skriver en annan.

”Du måste skämta”, skriver en tredje.

Avslöjar sanningen om tatueringen

Och nu avslöjar sångerskan att det alltså bara var på skoj. Ett trick för att skapa publicitet kring hennes singel, som förstås handlar om Harry.

Harry, du kommer älska mig, du kommer laga frukost till mig, en hemlighet bara mellan dig och mig, vi håller det så, jag skojar inte för du ska skatta sig lycklig som får ha dina mjuka armar omkring mig”.

Kelsy har även förklarat tilltaget i en Youtubevideo där hon berättar att hon förlorade sin hund Diva 2018 samt var med om ett uppslitande uppbrott och var trött på att skriva ledsna kärlekslåtar och bestämde sig för att skriva om Harry istället.

FOTO: Instagram

Annons