TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Adele oigenkännlig – sanningen om förvandlingen

19 jan, 2020 
Adele
Efter uppbrottet från sin ex-man har artisten Adele genomgått en stor utseendeförvandling – och är nästintill oigenkännlig.
Nu berättar en källa till People anledningen bakom förändringen.
Annons

Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottetBrand logo
Adeles nya utseendeförändring – efter uppbrottet

Artisten Adele, 30, och Simon Konecki, 45, var ett par i åtta år innan de i april 2019 bekräftade att de valt att gå skilda vägar. I ett uttalande bekräftade Adeles representant uppbrottet och meddelade att de tillsammans kommer uppfostra sin son Angelo, 7.

– Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas, sa sångerskans representant i uttalandet enligt The Guardian då.

Sågs i Karibien

Efter uppbrottet har Adele genomgått en större utseendeförändring – vilket upptäcktes då hon var på semester i Karibien. Ett fan som träffade på artisten under resan berättar för nyhetssajten People om ett samtal hon hade med Adele.

– Först kände vi knappt igen henne eftersom hon gått ned så mycket i vikt, säger hennes fan Lexi Larson och fortsätter:

Annons

– Hon berättade för oss att hon gått ned omkring 45 kilo i vikt, och att det är en galet positivt händelse.

Sanningen bakom Adeles förändring

Enligt en källa till People ska viktnedgången inte vara av ytliga själ enbart. Källan menar att artisten vill vara hälsosam för sin son Angelos skull.

– Det är lätt att fokusera på hennes fysiska förändring, men sanningen är att det handlar om något mycket större, säger källan och tillägger:

– Hon nådde en punkt där hon inte mådde bra. Hon visste att hon behövde förändra någonting, eftersom hon ville vara hälsosammare för sin son.

Källan fortsätter med att berätta att artisten idag mår bättre med sin hälsosamma livsstil.

– Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat.  Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag.

Adele oigenkännlig efter skilsmässan
Adele under sin resa i Karibien.

FOTO: TT

Annons