Artikeln innehåller reklamlänkar

Arnold Schwarzeneggers son Patrick har vuxit upp – så ser han ut idag

Arnold Schwarzeneggers son Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggers son Patrick Schwarzenegger går i sin fars fotspår. Han älskar att träna, jobbar som skådespelare – och har många beundrare.

Hollywood-legendaren Arnold Schwarzeneggers, 71, son Patrick, 25, har växt upp och blivit en riktig hunk. Han syns flitigt i sociala medier och på sin egen Instagram, där han har drygt 1,2 miljoner följare och delar med sig av äventyrsbilder, blandat med modelluppdrag och filmjobb.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Han verkar onekligen vara en riktig charmör och står sin familj nära då han delar bilder på dem titt som tätt. Han följer i sin fars fotspår då han har medverkat i filmer som Midnight sun 2018, Grown up 2 och Stuck in love.

Patrick dejtade sångerskan Miley Cyrus, 25, under en period 2015. Hans föräldrar fasade för att han skulle börja med droger då hon var liberal till användandet av bland annat marijuana. I ett sista försök att få sonen på bättre tankar hotade då Arnold med att frysa den fond på 254 miljoner kronor som Patrick ska få tillgång till på sin 25-års dag.

Föräldrarnas långvariga storbråk

Patricks pappa skapade stor uppståndelse när det uppdagades att han har ett barn som han dolt för omvärlden med hushållerskan Mildred Baena. Hans fru, Maria Schriver, 63, bestämde sig då för att hon ville skiljas men paret är än idag äkta makar.

– Maria vill fortfarande att skilsmässan ska slutföras, men Arnold vägrar ta de nödvändiga sista stegen för att avsluta äktenskapet, berättar en källa till TMZ.

Vad som är orsaken till oviljan vet ingen och det är över 10 år sedan Maria lämnade in papperna som Arnold alltså vägrar skriva på.

Tyvärr har Arnold det senaste året inte varit helt frisk. Terminator-stjärnan blev inlagd på sjukhus förra året, enligt sajten TMZ. Anledningen ska ha varit att ett rutiningrepp i hjärtat gått fel.

Arnold Schwarzenegger är en av världens mest kända action-skådespelare, men han har också gjort karriär som kroppsbyggare. Arnold vann bland annat Mr Universum fyra gånger och den främsta kroppsbyggartävlingen Mr Olympia sju gånger (1970-75 och 1980), enligt Expressen.

Hans son verkar alltså följa pappans fotspår – han tränar mycket och har många beundrare.

 LÄS MER: Därför vårdas Arnold Schwarzenegger akut på sjukhus

LÄS MER: Därför godkänns inte Arnold Schwarzeneggers skilsmässa

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!