Arnold Schwarzenegger i Sverige: Han sa "I'll be back"

Actionhjälten Arnold Schwarzenegger är i Sverige men ingen vet varför!

Först fick stjärnkrögaren Stefan Karlsson finbesök på tisdagskvällen – av självaste actionhjälten Arnold Schwarzenegger, 69. I ett sms till Aftonbladet säger kocken att han inte vill kommentera besöket:

Pratar aldrig om gäster som besökt mina restauranger”.

Anledningen till Arnold “Terminator” Schwarzeneggers västkustbesök är ännu inte känd men Stefan lade upp en bild av sitt möte.

Kul ’drop in’ gäst en tisdag i Göteborg”, skriver kändiskocken på Instagram.

Dagens därpå under onsdagsförmiddagen dök filmstjärnan, kroppsbyggaren och den tidigare guvernören i Kalifornien för republikanerna 2003-2011, upp på gymet Träningskompaniet i Kungsbacka. Redan under tisdag kväll fick gymägaren Björne Hedelius ett samtal som berättade att filmstjärnan ville komma och träna på hans gym.

– Jag har inte sovit många timmar i natt. Jag har varit i den här branschen i många år och någon som tränar på gymmet jobbar med film och så sprider det sig. Arnold älskar den här typen av anläggningar, den är privat och lite annorlunda, säger Björne Hedelius till Norra Halland.

Arnold har bland annat vunnit kroppsbyggartävlingen Mr Olympia sju gånger, och blivit Mr Universum fyra gånger och givetvis avslutade stjärnan sitt träningsbesök med sin kända filmreplik:

– Han sa “I’ll be back” när han gick!

Björne Hedelius drömmöte med Arnold.

Vi får se om actionhjälten dyker upp på fler ställen under veckans gång.

LÄS OCKSÅ: Här totalblåser Arnold Schwarzenegger sina fans som ”Terminator” på Madame Tussauds

Foto: Stella, Privat

SENASTE NYTT!