Artikeln innehåller reklamlänkar

Ariana Grandes tatueringsmiss avslöjad av fansen: ”Åh nej!”

Ariana Grandes tatuering

Ariana Grande har haft två tuffa år bakom sig men verkar nu må bättre. Nu har hon låtit göra en tatuering som misslyckades katastrofalt.

Sångerskan Ariana Grande, 25, har inte haft det lätt det senaste året. En konsert i Manchester Arena i maj 2017 slutade  i tragedi, kort efter att hon sjungit sista tonen och lamporna tänts i arenan exploderade en detonation som kostade 23 personer livet. Tio av de döda hade inte fyllt 20 och den yngsta var en 8-årig flicka. 120 personer uppgavs ha skadats i attentatet. Samtidigt kablades skräckbilder ut från området kring arenan, bilder som vittnade om blodiga fans som fick hjälp av räddningspersonal.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men nu verkar stjärnan må bättre. Det firar hon genom att låta göra en ny tatuering för att hylla framgångarna med sin nya succésingel 7 rings. Hon lät tatuera in låtens titel i form av japanska tecken men något gick fruktansvärt fel och nu står tecknet för “liten kolgrill” på japanska istället, enligt CNN.

Avslöjad av fansen

När hon postade bilder på Instagram var de japanska fansen snabba på att påpeka misstaget och Ariana tog bort inlägget men skrev på istället ett inlägg på Twitter där hon förklarade missen.

”Jag hoppade faktisk över några bokstäver som skulle vara i mitten för det gjorde för ont. Jag skulle inte ha stått ut med en enda symbol till.

”Åh nej!”, skrev ett fan efter att missen uppdagats.

Men hon lät strax därefter göra om den för att få den korrekt.

Lite bättre, tack så mycket för all hjälp med att fixa den, @kanenavasard för att vara en legend. Och till min läkare för smärtstillande. Vila i frid, lilla kolgrill, kommer sakna dig, gillade dig faktisk”, skriver hon på Instagram.

Många av Ariana Grandes fans har varit oroliga över stjärnan som har mått väldigt dåligt över attentatet i Manchester. I sociala medier har det varit tydligt att hon inte mår bra. Nu verkar hon dock vara tillbaka i bättre form.

LÄS MER: Fansens oro efter Ariana Grandes mystiska meddelanden

LÄS MER: Ariana Grandes orimliga krav till personalen – vill bli buren som en bebis

FOTO: TT/Ian West 

SENASTE NYTT!