Är Kylie Jenner verkligen gravid? Här är senaste bilderna på realitystjärnan

Kylie Jenners påstådda – och förmodade – graviditet är en av internets stora snackisar just nu. Men är hon gravid? Eller är hon inte gravid? Vi har samlat de senaste månadernas bilder på Kylie Jenner, avgör själva.

Kylie Jenner, 20, har på senaste tiden tagit över tronen som den mest omskrivna personen i klanen Kardashian/Jenner. Det verkar råda nån form av konsensus att Kylie ÄR gravid, men då hon knappt visar sig ute offentligt längre finns florerar det inte direkt av bilder för att avgöra om det ligger en bebis i magen – eller inte. Något som på senaste tiden gjort att spekulationerna kring att hon faktiskt INTE skulle vara gravid har intensifierats.

I går sipprade det ut uppgifter att Kylie Jenner är redo att föda redan i mars. Medan flera personer, i slutet av förra veckan, menade att Kylie redan fött när en video på vad som påstås vara Kylie publicerades.

Så, gravid eller inte? Vi har samlat de senaste bilderna, tagna från november och framåt, på Kylie Jenner. Avgör själva!

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.

Kardashians/Jenners uppmärksammade reklamkampanjbilder för Calvin Klein släpptes under januari. Fotona ska dock varit tagna flera månader innan. Fansen reagerade ändå på att Kylie, på flera av bilderna, gömmer magen med en filt.

Förra veckan publicerades den här bilden av nöjessajten TMZ. Även en video publicerades där Kylie kliver in i en bild.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

Kylie har varit knäpptyst om graviditeten, hennes första ord om den kom två dagar efter förlossningen.

För ett par veckor sedan var, vad som påstås vara Kylie, och shoppade godis i en grön hoodie modell större.

I november fastnade Kylie på bild när hon lämnade syrran Kim Kardashians babyshower.

Vad som påstås vara Kylie i början av november. Looks pretty pregnant to us.Contrary to reports she hasn't left the house in several months, pregnant Kylie Jenner HAS been spotted and her growing baby bump is clearly visible. November 5, 2017 X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE IBL

LÄS OCKSÅ: Efter chocken – första videon på vad som sägs vara Kylie Jenner

LÄS OCKSÅ: Oväntade beskedet – då föder Kylie Jenner sitt barn

Foto: IBL, Stella Pictures