TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Är Kylie Jenner verkligen gravid? Här är senaste bilderna på realitystjärnan

31 jan, 2018 
AvJoakim Almén
Kylie Jenners påstådda – och förmodade – graviditet är en av internets stora snackisar just nu. Men är hon gravid? Eller är hon inte gravid? Vi har samlat de senaste månadernas bilder på Kylie Jenner, avgör själva.
Annons

Kylie Jenner, 20, har på senaste tiden tagit över tronen som den mest omskrivna personen i klanen Kardashian/Jenner. Det verkar råda nån form av konsensus att Kylie ÄR gravid, men då hon knappt visar sig ute offentligt längre finns florerar det inte direkt av bilder för att avgöra om det ligger en bebis i magen – eller inte. Något som på senaste tiden gjort att spekulationerna kring att hon faktiskt INTE skulle vara gravid har intensifierats.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I går sipprade det ut uppgifter att Kylie Jenner är redo att föda redan i mars. Medan flera personer, i slutet av förra veckan, menade att Kylie redan fött när en video på vad som påstås vara Kylie publicerades.

Så, gravid eller inte? Vi har samlat de senaste bilderna, tagna från november och framåt, på Kylie Jenner. Avgör själva!

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons