Artikeln innehåller reklamlänkar

Äntligen: Kim Kardashian bryter tystnaden om babyryktet

Kim Kardashian och Kanye West planerar för barn nummer fyra, som även det ska födas med en surrogatmamma.

Förra veckan kom nyheten om att Kim Kardashian och Kanye West planerade för ett fjärde barn. Nu svarar Familjen Kardashian-stjärnan på ryktet!

Att det råder en baby-boom i Familjen Kardashian råder det ingen tvekan om. Under året har systrarna Kim Kardashian, 37, Kylie Jenner, 21, och Khloé Kardashian, 34, fått smått.

I förra veckan kom dessutom nyheten om att Kim Kardashian och maken Kanye West, 41, planerar för ett fjärde barn, som även det skulle bäras av en surrogatmamma, liksom barn nummer tre.

– De har ett embryo kvar, sa en person nära realitystjärnan och hennes rappande make då till Us Weekly.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Källan avslöjade även att embryot är en pojke och att det ska planteras in i surrogatmammans livmoder ”inom kort”.

Men nu svarar Kim Kardashian på babyryktena, och det låter tyvärr inte som att North, 5, Saint, 2, och åtta månader gamla Chicago, får något syskon – än.

– Jag vet inte, jag har läst det där. Inget av det är sant, svarar Kim Kardashian E! News på frågan om planerna på ett fjärde barn.

Samtidigt hintar hon om att hon har pratat om det, inför tv-kamerorna i egna realityserien Familjen Kardashian.

– Men jag har varit väldigt öppen om det och pratat om det i vår show, så… Jag vet inte. Vi börjar filma säsong 16 nästa vecka, så jag tänker på det mer och det kommer att ske, ni kommer definitivt se det i serien. Men för nu, nej.

Det var i alla fall inget definitivt nej, så kanske kommer det en baby Kardashian inom kort ändå…

Kim Kardashian och maken Kanye West valde att använda sig av en surrogat, eller en gestationsbärare, som det egentligen heter i deras fall, för att få yngste barnet Chicago. Anledningen till detta berodde på att Kim under de två tidigare graviditeterna drabbats av havandeskapsförgiftning och ett gravidsydrom som heter placenta accreta, som betyder att moderkakan sitter fast och kan leda till livshotande blödningar vid förlossningen. Läkarna ansåg därför att ännu en graviditet skulle utlöpa en för stor risk för stjärnan.

– Läkarna sa att det inte var säkert för mig, eller babyn, att bära det själv. Efter att vi undersökt flera olika alternativ bestämde sig jag och Kanye för att använda en gestationsbärare. Jag har tidigare använt termen surrogat, men en gestationsbärare är det faktiska tekniska termen för en kvinna som bär en barn som hon inte har någon biologisk anknytning till. En vanlig surrogat donerar sitt ägg, blir artificiellt inseminerad med pappans spermier och sedan bär barnet till det är dags att föda. Eftersom vi planterar in mitt befruktade ägg i vår gestationsbärare är barnet biologiskt sätt mitt och Kanyes, förklarade Kim Kardashian på sin webbsida bara dagar efter Chicago föddes i januari.

Kim Kardashian är gift med rapparen Kanye West.

Tillsammans har de tre barn, här med sonen Saint och dottern North.

I januari 2018 fick de även dottern Chicago, som föddes med hjälp av en surrogatmamma.

Kim Kardashian med alla sina tre barn

Kim Kardashian

LÄS OCKSÅ: Familjens oro efter Kim Kardashians dramatiska viktras

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashians avslöjande om barnen – hyllas av följarna

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!