Angelina lämnade Brad för en gift miljardär: "Han är rasande"

Brad Pitt är rasande på Angelina Jolie i vårdnadstvisten

Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt blir allt smutsigare. Nu påstår källor att Angelina lämnade Brad för en annan man.

Den 20 september ansökte Angelina Jolie, 41, om skilsmässa från maken Brad Pitt, 52. Sedan dess har anklagelserna och spekulationerna om varför Hollywoods mest välkända äktenskap nått sitt slut varit många.

Brad ska ha haft problem med både alkohol och droger, för att inte tala om ett seriöst aggressionsproblem. Under ett bråk ombord på parets privatplan den 14 september, ska äldste sonen Maddox, 15, ha gått emellan sina föräldrar, varpå Brad tog ut sin ilska på tonåringen. Detta blev sista droppen för Angelina och nästa dag var skilsmässodokumenten inlämnade. Men problemen verkar inte bara ha kommit från Brads sida.

Källor berättar nu att Angelina redan för sex månader blev förälskad i en annan man, en man som hon har träffat bakom Brads rygg.

– Angie erkände för Brad att hon hade fallit för en annan man! De började som vänner, men vänskapen utvecklades till något mer. De senaste sex månaderna har de smugit med sina känslor och träffats så ofta de kan, säger en källa enligt Hollywood Life.

LÄS OCKSÅ: Justin Theroux och Brangelinas skilsmässa: “Hemska nyheter för barnen” 

Källan fortsätter:

– Först var Brad chockad av Angies erkännande, han hade verkligen ingen aning. Men sen blev han rasande. Det var inte vackert.

Bekännelsen ska ha skett blotta dagar innan den ödesdigra flygturen, och källan menar att det var just Angelinas affär bråket handlade om.

Nu undrar alla vem den mystiske man som stulit Angelinas hjärta är.

– En rik välgörare, han är lätt värd över en miljard dollar (8,6 miljarder kronor). Han brinner för många av de välgörande ändamålen som Angie gör. Därför har de stött på varandra flera gånger i humanitära sammanhang, både i USA och utomlands, berättar källan.

– Han är otroligt stilig och har rötter i mellanöstern, men han har studerat på Oxford i England. Attraktionen mellan honom och Angie var omedelbar.

Den mystiske miljardären låter som ett riktigt kap, men som alltid finns det något som sätter käppar i hjulen.

– Han är gift, och trots att de varit separerade länge, vägrar hans fru skilja sig, förklarar källan.

Om du frågar oss har Angelinas nya kärlek mycket gemensamt med den blivande ex-maken. Rik, stilig, engagerad i välgörenhet, och gift, precis som Brad var då paret träffades 2004. Men denna gång står tydligen inte en skilsmässa på menyn.

LÄS OCKSÅ: Här är lyxhusen som Brangelina nu måste dela upp 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!