LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolies vändning – efter bråket med Brad Pitt om barnen

24 dec, 2019 
Brad Pitt och Angelina Jolie.
Först var ex-makarna Angelina Jolie och Brad Pitt oense om vem som skulle ha barnen över julen. Men nu verkar de ha fattat ett gemensamt beslut.
– Angelina känner att det är viktigt att barnen även får träffa sin pappa under julen, säger en källa till Hollywood life.
Annons

Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Det har gått tre år har gått sedan Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, valde att gå skilda vägar. Nyheten chockade många då paret hade varit tillsammans i tio år, varav två år som gifta. Under sin långa relation hade de också bildat en stor familj med många barn.

Skilsmässan resulterade i en lång och dramatisk konflikt. Framförallt handlade bråken om vårdnaden av parets sex barn – Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11. Under uppbrottet framkom anklagelser mot Brad Pitt från parets äldsta son, Maddox. Anklagelser, som ska ha handlat om ett konflikt under en flygresa där Brad Pitt ska ha hamnat i bråk med Maddox – och enligt sonen ska hans pappa ha varit våldsam mot honom.

Tidigare i veckan rapporterade National Enquirer att det forna stjärnparet bråkade om vem som ska ha dottern Shiloh under julen. Enligt sajten ska Brad Pitt prompt velat ha dottern hos sig, vilket inte Angelina Jolie accepterade. Hon ville istället resa till Europa med alla barnen.

Annons

– Brad är förbannad över att Angelina gör så att han inte kan ha Shiloh hos sig, sa en källa då till sajten och fortsatte:

– De bestämde för länge sedan att han åtminstone skulle få ha henne under juletider. Brad har även sagt att Angelina först hade sagt att det faktiskt var hans tur att ha dottern denna gång. Men återigen har hon svikit honom och säger nu att det inte går att han har dottern då det skulle förstöra för resten av familjen.

Ändrade planer för julen

Men nu verkar Angelina Jolie ha ändrat sig. Till sajten Hollywood life berättar en källa att hon ändrat sig – för familjens skull.

– Angelina känner att det är viktigt att barnen även får träffa sin pappa under julen, så hon ska se till att vara kvar i Los Angeles under jultiden så att det går, säger källan och fortsätter:

– De kommer att tillbringa tiden med barnen på ett rättvist sätt under julen. Så gjorde de även förra julen, så detta året kommer de att fira på ett liknande sätt.

FOTO: TT

Annons