LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Angelina Jolie om sista svåra tiden i äktenskapet med Brad Pitt

07 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Angelina Jolie och Brad Pitt var gifta i två år innan de meddelade att de valt att gå skilda vägar.
I en ny intervju med franska tidningen Madame Figaro berättar nu Angelina själv om den svåra sista tiden med Brad.
– Jag kände inte igen mig själv, berättar hon.
Annons
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evilBrand logo
Här är trailern till Disneys Maleficent: Mistress of evil

I september 2016 meddelade Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 45, att de valt att separera efter tio år tillsammans varav två år som gifta. Sedan skilsmässan har ex-makarna haft flera konflikter och den största har handlat om vårdnaden om deras sex gemensamma barn – Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, samt tvillingarna Knox och Vivienne, 11.

Det forna Hollywood-parets stora konflikt som ledde till skilsmässan ska ha tagit fart efter ett bråk på ett flygplan 2016. Angelina anklagade Brad Pitt efter bråket för att ha varit full och våldsam, framför allt mot deras äldsta son Maddox. Efter händelsen ska Maddox och Brads relation ha varit väldigt ansträngd och Maddox har under skilsmässan hela tiden ställt sig på sin mammas sida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I höstas började Maddox studera på college i Sydkorea. Angelina var då på plats för att se till att sonen kom i ordning på campus, men pappa Brad syntes inte till. I en intervju som In touch weekly tagit del av fick sonen frågan om han tror att Brad kommer att besöka honom på universitetet.

Annons

– Jag vet inte om det … händer, svarade Maddox då.

Talar ut i ny intervju

Angelina Jolie, som just nu är bioaktuell med disneyfilmen Maleficent 2: Ondskans härskarinna, delar nu själv med sig om känslorna vid tiden innan skilsmässan från Brad Pitt. Till den franska tidningen Madame Figaro berättar Angelina att beslutet att skiljas togs under en komplicerad tid, vilket RadarOnline rapporterar om.

– Jag kände inte igen mig själv längre, säger Angelina och förklarar vidare hur hon kände sig:

– Liten, nästan obetydlig, även om det inte nödvändigtvis var uppenbart. Jag kände en djup och äkta sorg. Jag var sårad, berättar Angelina.

Vidare berättar Angelina Jolie att hon nu är på en bättre plats i livet. Även om hon inte kan förutspå sin framtid tror hon sig vara i en period präglad av förändring och att hon nu är påväg tillbaka till sig själv igen.

– Allt det här får en att påminna sig själv om vilken tur man har som lever, säger skådespelaren.

FOTO: TT/MEGA

Annons