Artikeln innehåller reklamlänkar

Angelina Jolies nya hot efter skilsmässan från Brad Pitt

Angelina Jolie vill flytta till Frankrike med alla sex barnen efter skilsmässan från Brad Pitt.

Angelina Jolie och Brad Pitt var nyligen nära en lösning med vårdnadstvisten. Men nu vill hon ta barnen och flytta till Frankrike och konflikten är nu återigen ett faktum.

Efter skilsmässan mellan Hollywood-skådisarna Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 43, 2016 har det varit allt annat än frid och fröjd i den splittrade familjen. Vem av föräldrarna som ska få vårdnaden om de sex barnen har varit en konflikt sedan dess.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Efter flera turer som mestadels har handlat om Brad Pitts tidigare alkoholvanor, lyckades exparet i augusti nästan sluta fred men nu verkar Angelina Jolie vara ännu mer fast besluten än tidigare att flytta till Europa och Frankrike och ta hela barnskaran med sig.

De två är inte alls överens om hur de ska ha barnen, då Angelina Jolie inte är beredd på att dela på vårdnaden om Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

– Angelina vill ta med alla sex barnen och flytta. Hon vill göra det så jobbigt som möjligt för Brad som är totalt vilseledd. Ett tag såg det ut som om de lyckats komma fram till en lösning men den är inte i närheten nu, berättar en initierad källa till National Enquirer

Konflikten har nu blossat upp på nytt och Angelina smider nya planer där hon anklagat Brad för misshandel av Maddox på ett flygplan 2016, men varken Los Angeles socialförvaltning eller FBI, som utrett ärendet, finner någon grund till anklagelserna.

Sedan tidigare har sajten Radar Online skrivit att Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne och Knox tagit hårt på både skilsmässan och vårdnadstvisten.

– Det har pågått alldeles för länge nu. Ingen summa pengar eller hjälp från nannies kan ta bort smärtan av att se sina föräldrar i ett krig som det här, säger en källa till Radar Online.

Denna infekterade vårdnadstvist är verkligen en never ending story…

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies dramatiska viktras efter skilsmässan: ”Lever på is”

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies nya anklagelser mot Pitt: Blottade sig för barn

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!